Ceva Gustos

Bebelusul la 5 luni I Evolutie, achizitii

Reteta adaugata deAm reusit sa mai filmez cu Bebe, fix in ziua in care a implinit 5 luni! In acest filmulet veti vedea evolutia lui de la 4 la 5 luni, precum si achizitiile din ultima luna …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

14 Reviews

  1. Buna!!! 5 luni! Nu pot sa cred cum a zburat timpul! Urmeaza pregatiri pentru diversificare, cumparat scaunel si toate cele! 😍 Voi posta cat de curand si filmulete despre alaptare si esentiale pentru nou-nascut! Pupici! 😍😊🤗

  2. Am o intrebare ,al meu face 5 in 9 decembrie deja a început să se rostogolească şi ăsta noapte l-am găsit cu faţă in jos in pătuț, am crezut că mor, tu cum ai gestionat această perioadă periculoasă?

  3. Of scumpete ce-mi vine sa te smotocesc 😅😍😘 sa crești mare si sănătos 🤗

  4. Un Bebe ft cuminte si care se dezvolta ft bine..
    Succes pe Mai departe!

  5. Simpatic foc bebelusul tau!Imi place mult de el mai ales cum "vorbeste"el dar si de tine cum vorbesti despre minunea ta de copil.Pentru luna a cincea mi se pare un copilas tare ager si plin de energie si cred ca o sa va aduca multe satisfactii.Va imbratisez dragilor si va doresc muuuulta sanatate!

  6. Cand am văzut poza asta pe Instagram M-am topit !!!! E adorabil!!!!!!😍😍😍

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5