Ceva Gustos

Când aștept oaspeți pregătesc această rețetă-legume cu piept de pui la cuptor! | SavurosTV

Reteta adaugata de



Vă prezentăm o rețetă de budincă rapidă cu legume și piept de pui la cuptor. Obțineți un fel de mâncare cald delicios, aromat și deosebit. Această budincă …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

49 Reviews

  1. Interesant, voi încerca și eu reteta dar nu este neaparat nevoie de atit ulei pentru a praji ceva…

  2. Am o intrebare, putem pune toata compozitia respecteva la frigider ca mai apoi sa o pregatim in cuptor, pentru a fi mai proaspat?
    Pentru ca eu as dori sa pregatesc asta pe maine la pranz, familiei mele, dar totodata n-as vrea ca maine sa o pregatesc, ci de acum seara.

  3. îmi place mult rețeta dar se poate oare sa punem si alt fel de carne??

  4. Eu nu folosesc sare ci Mirodenia sau alt condiment cu multe legume și puțină sare. Se poate pune și curry (curcumina) și nu piper. In loc de roșii (pentru că s-a pus bulion) merg dovlecei tăiați felii și opăriți.

  5. Nu merge cu bere .poate un vin alb???e necesar pt.digestie…😎❤

  6. Genialaaaaaa reteta, multumesc pentru ea. Rapida si extrem de gustoasa. ♥️♥️

  7. De ce nu scrieti sau spuneti de ce ingrediente este nevoie si ce cantitati la inceputul filmarii??!

  8. Bunicică dar sc nu tăiați marginea roșiei dă urît la postare .ați tăiat Roșia în jumate ați întorși și ați tăiați felii fara săi tăiați acea margine.acel cotor cum se mai zice

  9. Eu am înlocuit uleiul de floarea soarelui cu ulei de măsline și nu am pus atât de mult. Nu am prăjit, am înăbușit legumele și le-am adăugat și verdeață, condimente. A ieșit super bun. Mulțumesc pentru rețetă. Vă urmăresc cu plăcere și multe dintre rețetele dvs le-am pregătit și mi-au ieșit super .Felicitări și mulțumesc încă odată. 😙

  10. Or fi retetele cum or fi. Poate bune,poate nu, dar cea mai deranjanta este acea tigaie jegoasa . Si culmea..nu pe parcurs,ci inca de la inceput. Marginea ei trebuie sa fie argintie , nu cu arsura. Culmea ca invatati oamenii sa gateasca, dar nu curatati vesela. Lol. Prea multa mizerie acolo. Nu stiu cum se pot uita altii sa invete sa gateasca de la o domana jegoasa 👎

  11. Fără răutate.!mâncare tare nesănătoasă.se depune pe casele de sânge.colesterol.parerea mea😭

  12. Multa prajeala dar arata ok voi incerca binenteles cu mai putina prajeala!

  13. Mi se pare foarte buna reteta Cu piept de pui si legume la cuptor dar nu- as exagera Cu ceapa ,e cam multa ,Ca apoi se mai pune si smantana si cascaval si Devine gam greu digeribile si unt ,EU as face totul Cu ulei de masline si as pune smantana vegetala sa fie mai light si farà prea multa branza deasupra as lasa- o asa Cu rosiee si un spezie deasupra

  14. Arata foarte bine si cred ca este delicioasa!O sa incerc maine reteta.Multumesc!

  15. Foarte frumos si cu siguranță si gustos! O zi buna si spor la gătit!☕😘

  16. Prea mult ulei, prea multa prajeala prea multa carne.. voi sa o faceți cum vreti importanta este rețeta si ce iese.. nu va place nu o faceți… prea multa rautate

  17. Arata f bine si cu siguranta e delicios…dar ..Colesterolul urca la 300 , totusi o data la juma de an se merita sa papi ceva de genul 😉

  18. Tocmai ce ne-am ridicat de la masa, a fost un succes total reteta, eu am pus cartofi tăiați bucăți rondele prefierti peste ceapa prăjită apoi am făcut reteta conform clipului. Soțul meu mia spus ca iar plăcea sa mai fac și altă dată aceasta rețetă

Leave a Reply to Carmen Ferencz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5