Ceva Gustos

Cel mai delicios ficat preparat în stil turcesc! Va fi îndrăgit chiar și de copii! | SavurosTV

Reteta adaugata de



Ficatul preparat anume în acest mod este un deliciu. Chiar dacă nu sunteți iubitori de ficat, vă garantăm că această mâncare o veți mânca cu mare poftă.

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

40 Reviews

  1. Pfff…. eu cred ca ceapa aia a ramas cruda……nu ai nimic in comun cu bucataria

  2. Nu cred ca e bun sosul cu amidon şi sos de soia

  3. 80 la suta din mancaruri turcesti apartin grecilor. Kaurma doner kebab sarma ficatul sote baclava kiofte bulama etc sint ale grecilor care au trait pe teritoriu turcesc si inca mai traiesc dar au fost islamizati fortat. E vorba de jumatste din turcia

  4. Mai ușor cu ficatul! Mai ales la copii! Fructe, legume, cereale, leguminoase, semințe și… atât.

  5. De gustibus non est disputandum. Super . Eu prefer ficatul asa cum am mancat prima data la ai mei parinti copil fiind. Inabusit pana dispare apa din ulei, mamaliga, putin mujdei, o branza de burduf, un ou ochi facut la abur. Am incercat si varianta cu sos tomat si… NU.
    Mierea de albine la temperaturi inalte nu devine toxixca, in schimb isi pierde din proprietatile ei curative. Una e sa mananci o mancare pregatita la rece si alta e sa o treci prin "foc"( ma refer la legume).
    Pofta buna !

  6. Tocmai ce am preparat ficateii și vreau sa spun ca a ieșit delicios. Așa sos bun nu am făcut pe ficatei niciodata ♥️ Mulțumim! ♥️

  7. Maaama ce mișto e!😍 Am mâncat de am spart. Asta în condițiile în care mie ficatul nu îmi place. Dar am zis sa incerc. Super bun a fost. Mulțumesc pentru rețeta.😘

  8. Merită încercată această rețetă , nu am avut sos de soia dar am pus puțin lapte și a ieșit excelent. Mulțumesc pentru rețetă !

  9. Foarte buna reteta, tocmai ce am preparat-o. Poate dezactivati comentariile sau le blocati pe cele fara sens, ma surprinde sa vad cati oameni comenteaza fara sa aiba habar de nimic, iar altii dau click unei retete clar ne- vegetariene si acuza in stanga si dreapta.

  10. Necomestibili
    Cine a scris reteta asta a vrut sa is bata joc,in primul rand mierea daca o incalzesti peste 70 grade e toxica in al doilea rand trei lingurite de bicarbonat o fac imposibil de mancat,
    Nu va pierdeti timpul cu retetele astea.

  11. Bună. Azi am făcut această rețetă dar cu ficat de porc si a iesit o minune…Multumesc

  12. mierea nu se incalzeste peste 70-80 grade, devine toxica!

  13. Aha

    Ficatul se prajeste cateva bucati odata , nu tot, altfel iese o fiertura de ficat. Ceapa se caleste inainte si separat in acelasi timp cu ficatul sa ramana calda cand se toarna peste ficat. Si care-i treaba cu likeurile fake ??

  14. Sincer ? oribil, scarbos … sa manci organele unui animal , savuros nu ? mai bine manc iarba ca si caii decat carne , organe , mortaciuni …. in curand veti manca si carne de om

  15. parca trebuia si ceva patrunjel tocat deasupra… eu mai pun si alte condimente care mi se par excelente la preparatele din ficat : ienibahar si 5 spices… nu uit niciodata sa pun aceste condimente la ficat,îi dau o aroma aparte !!! apropos..mierea nu-si schimba proprietatile daca se gateste ? parca asa stiam….

  16. Ceapa trebuia pusa odada cu ficatul in acest caz, ficatul este mai bun .cu cat este mai roz,(aproape) cu atat este mai gustos .

  17. Ma bucur ca promovati curcanul ceea ce nu prea am vazut in retetele pe care le-am vazut la alti bucatari.Bafta in continuare.

Leave a Reply to Violeta Barbulescu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5