Ceva Gustos

Chec de dovlecei

Reteta adaugata de



Rețetă chec aperitiv cu dovlecei. Ingrediente: 2 dovlecei, 1 morcov, 1 gogoșar, 5 ouă, 100 grame făină albă, 3 linguri ulei, 150 grame cașcaval ras, 1 plic praf …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

18 Reviews

  1. Da, îmi plac rețetele de tipul ăsta, sunt gustoase, aspectoase și cu posibilități de inovație. Bun!

  2. Trebuia stors dovlecelul ca nu se coace bine la mijloc am incercat si eu, a doua oara cand am facut am stor dolvecelul si a iesit super, asa sa faceti si vou cei care vreti sa incercati reteta

  3. Mmmmmm ce bun, sunt minunate aceste checuri aperitiv😍😘👍

  4. Cam longa prezentarea, unghiile albastre ,temperatura cuptor…ne…potrivita;dati reteta direct Mai bine!

  5. Foarte buna e mincarea cu dovlecei pregatesc mereu reteta dv in Italia maninca si ei le place foarte mult va multumesc frumos si in continuare va urmaresc si gatesc tot ce pregatiti sanatate va doresc si numai bine ceau 🏇

  6. Vad ca se comenteaza mult ''mana'' care pregateste. Oare nu conteaza mai mult produsul final? Uneori o mana putin mai lenta sau mai neindemanatica poate face mancaruri muuuult mai gustoase si apetisante decat toti care se cred mari bucatari si pregatitori de tot felul de nazbatii fara gust si cu prea multe calorii. Eu va felicit pentru aceasta reteta.

  7. Nu am vrut sa comentez pana nu am incercat reteta. A iesit un deliciu! Si intr-adevar, dovlecelul neaparat trebuie stors!

  8. Nu uitati, dovlecelul trebuie neaparat stors. Eu am facut o tava ca in video, a crescut frumos, apoi a cazut, dovada ca ceva nu a fost in regula. Dovlecelul a lasat apa.
    Am facut o alta tava in care dovlecelul ras l am sarat , l am lasat 10 minute apoi l am stors bine. A crescut minunat, foarte pufos si nu a mai cazut.

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5