Ingrediente:
- 250g pulpa de pui
- jum de ardei kapia
- 1 dovlecel
- 1 ou
- usturoi
- ceapa
- oregano
- patrunjel
- marar
- ulei masline
- 1 felie paine
Indicatii:
- Tocam carnea
- Curatam dovlecelul de coaja,il dam pe razatoare si l scurgem bine
- Tocam marunt ardeiul kapia,patrunjelul si mararul
- Le amestecam cu oul,putin usturoi si ceapa,oregano
- Felia de paine o inmuiem in apa si apoi o scurgem si o punem si pe ea( datorita ei chiftelele vor iesi moi)
- Adaugam sare si amestecam bine
- Formam chiftelele cu mainile unse de ulei
- Le punem in tava ,pe foaie de copt
- Coacem chiftelele la 160 de grade pana devin aurii( se pot intoarce pt a ne asigura ca sunt bine patrunse)
Aceasta reteta de chiftele de pui e o improvizatie care s a dovedit a fi una mega delicioasaa!! 😁