Reteta de chiftelute de dovlecei este una dintre preferatele mele atunci cand am o cantitate mare de dovlecei in frigider. Ador dovleceii si-mi place sa-i folosesc …
Citeste mai mult pe pagina autorului
Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.
Category:
Super reteta…o fac de ani de zile dar🤔eu storc dovlecei in maini….nu ma chinui cu sita👍si daca pui si oua iasa…bomba de bune
Mulțumesc frumos
A încercat cineva sa le facă la cuptor? Ies? Îmi poate răspunde cineva, va rooog :3
Mi s-a facut o pofta…..! Gata, stiu ce gatesc azi! Multumesc♥️
Daca nu am brânză telemea sau nici de un fel nu pot face piftelele
Wow,ce frumos arata,multumesc
Am făcut şi eu astăzi, sunt foarte gustoase. Mulțumesc pentru rețetă! 😊
Hmmmmmm arata fff bine.Am sa le incers ca acuma chiar am dovlecei multi din gradina…Multumim mult Jamila…
Wow Jamila ,arata f f bine ,nam facut niciodata cu branza telemea dovlecelul ,mersi pt ideea.Am f mult dovlecel in frigider si aveam nevoie de o idee.Mersi!!esti geniala
Merg si la cuptor??
Sunt foarte foarte bune ❤
Buna, Jamila! Acum, dupa ce am mancat chiftelutele facute dupa reteata ta(partial) am simtit nevoia sa spun ceva. In primul rand multumesc pentru clip. Este al doilea an când folosesc dovleceii din gradina pentru consum. Pentru ca sunt vegetarian total, adica nu consum niciun aliment de origine animala, am renntat la oul care face practic coagularea chiftelutelor. Fata de reteta ta am fost ceva mai generos cu patrunjelul, usturoiul si am stors in mai multe rânduri dovleceii trecuti prin razatoare. Am folosit ulei de floarea soarelui obtinut prin presare la rece. La partea de faina am folosit o faina integrala din comert. Am avut ceva emotii ca chiftelutele se vor imprastia, cum am patit anul trecut, insa de aceasta data nu s-a intamplat chiar daca nu am folosit oul. In situatiile in care am pus in uleiul incins chitelute mai groase le-am apasat usor pentru a se coace mai bine. In final te rog Jamila sa faci si retete de post, pentru ca experienta ta primeaza. Multumesc mult, Jamila!
Așa fac și eu da super adevărată bucatareasa
Abia aștept să mai fac o dată rețeta.
Ce grijulie și curată ești, adevărată profesionistă! 👍😋😋😋🥇
Super
Sunt foarte bune
Esti cea mai buna,imi place cum gatesti !!!
Supeeerrrr bravoooo
Thank you miss
Super acum am cules dovlecei din gradina și încep rețeta 😃
Dovleceii rasi, nu-i mai bine sa fie storsi folosind mainile? In rest, multumesc. Ador retele tale.
Merg si la cuptor? A incercat cineva?
Mulțumesc frumos pt reteta!
Multumim pentru reteta delicioasa.
It looks great …. I'm going to try it. (I will add some onion, carrots and maybe celery too)
SGC from NY
Se pune si cartof
Looks so delicious , nice video, subscribed youe channel ,please support back.
Super fain! Daca le numeai Zucchini Burgers spargeai audienta romaneasca!:) Cu coaja cu tot? La animale nu mai dam nimic?;)
☺☺
Multumesc 💋💋💋❤
Jamila mergi la chefi la cuțite!!!!
Am facut dupa reteta asta ,si nu mi-a placut ,se simtea prea mult gustul intens de branza 1
Ii bun
Buna, Jamila! Am cautat in mai multe locuri clipuri pentru prepararea dovleceilor. M-am
oprit la clipul tau pentru ca era mai aproape de dorintele mele. Eu sunt vegetarian total si a trebuit sa inlocuiesc branza, sugerata de tine, cu Tofu sarat, de la INEDIT. Nu am folosit nici ouale pentru ca nu mai fac parte, de doi ani, din alimentatia mea, iar faina am inlocuit-o cu pesmet din paine. Au iesit foarte bune si-ti multumesc pentru clip. Daca poti mai fa un clip si pentru vegetarieni, ca mine. Multumesc!
Scuzăma ca nu am scris bine numele jamine
Multumesc pentru rețetele bune si savurita Jamile
Bună Janine esti minunată
se poate folosi in loc de telemea si cascaval ?
Nu le prăjesc ci le bag la cuptor. …
Eu mai pun în aceasta reteta pesmet ceapă verde sau usturoi nucșoară și boia dulce afumată….
a făcut și bunica și i a ieșit perfect
felicitări aveți rețete culinare fantastice Andrei Z.
Da brânza de porc nu se poate
Rețeta copilăriei mele 🙂 .
Nu știu ,dacă ai încercat și cele dulci; cu brânză dulce și zahăr , la fel de bune .
Iar ,ca variație de gust încearcă să pui un pic de parmezan ras fin în rețeta de bază, și servite cu un vin alb , delicios .
Eu, le servesc așa la musafiri 🙂 .
Esti meseriasa.
Multumesc frumos pt reteta !
Multumim de reteta
Pot folosi brânza ?