Ceva Gustos

Chiftelute de dovlecei / Zucchini Fritters (CC Eng Sub) | JamilaCuisine

Reteta adaugata de



Reteta de chiftelute de dovlecei este una dintre preferatele mele atunci cand am o cantitate mare de dovlecei in frigider. Ador dovleceii si-mi place sa-i folosesc …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

48 Reviews

  1. Super reteta…o fac de ani de zile dar🤔eu storc dovlecei in maini….nu ma chinui cu sita👍si daca pui si oua iasa…bomba de bune

  2. A încercat cineva sa le facă la cuptor? Ies? Îmi poate răspunde cineva, va rooog :3

  3. Hmmmmmm arata fff bine.Am sa le incers ca acuma chiar am dovlecei multi din gradina…Multumim mult Jamila…

  4. Wow Jamila ,arata f f bine ,nam facut niciodata cu branza telemea dovlecelul ,mersi pt ideea.Am f mult dovlecel in frigider si aveam nevoie de o idee.Mersi!!esti geniala

  5. Buna, Jamila! Acum, dupa ce am mancat chiftelutele facute dupa reteata ta(partial) am simtit nevoia sa spun ceva. In primul rand multumesc pentru clip. Este al doilea an când folosesc dovleceii din gradina pentru consum. Pentru ca sunt vegetarian total, adica nu consum niciun aliment de origine animala, am renntat la oul care face practic coagularea chiftelutelor. Fata de reteta ta am fost ceva mai generos cu patrunjelul, usturoiul si am stors in mai multe rânduri dovleceii trecuti prin razatoare. Am folosit ulei de floarea soarelui obtinut prin presare la rece. La partea de faina am folosit o faina integrala din comert. Am avut ceva emotii ca chiftelutele se vor imprastia, cum am patit anul trecut, insa de aceasta data nu s-a intamplat chiar daca nu am folosit oul. In situatiile in care am pus in uleiul incins chitelute mai groase le-am apasat usor pentru a se coace mai bine. In final te rog Jamila sa faci si retete de post, pentru ca experienta ta primeaza. Multumesc mult, Jamila!

  6. Super acum am cules dovlecei din gradina și încep rețeta 😃

  7. Dovleceii rasi, nu-i mai bine sa fie storsi folosind mainile? In rest, multumesc. Ador retele tale.

  8. It looks great …. I'm going to try it. (I will add some onion, carrots and maybe celery too)
    SGC from NY

  9. Looks so delicious , nice video, subscribed youe channel ,please support back.

  10. Super fain! Daca le numeai Zucchini Burgers spargeai audienta romaneasca!:) Cu coaja cu tot? La animale nu mai dam nimic?;)

  11. Am facut dupa reteta asta ,si nu mi-a placut ,se simtea prea mult gustul intens de branza 1

  12. Buna, Jamila! Am cautat in mai multe locuri clipuri pentru prepararea dovleceilor. M-am
    oprit la clipul tau pentru ca era mai aproape de dorintele mele. Eu sunt vegetarian total si a trebuit sa inlocuiesc branza, sugerata de tine, cu Tofu sarat, de la INEDIT. Nu am folosit nici ouale pentru ca nu mai fac parte, de doi ani, din alimentatia mea, iar faina am inlocuit-o cu pesmet din paine. Au iesit foarte bune si-ti multumesc pentru clip. Daca poti mai fa un clip si pentru vegetarieni, ca mine. Multumesc!

  13. Eu mai pun în aceasta reteta pesmet ceapă verde sau usturoi nucșoară și boia dulce afumată….

  14. Rețeta copilăriei mele 🙂 .
    Nu știu ,dacă ai încercat și cele dulci; cu brânză dulce și zahăr , la fel de bune .
    Iar ,ca variație de gust încearcă să pui un pic de parmezan ras fin în rețeta de bază, și servite cu un vin alb , delicios .
    Eu, le servesc așa la musafiri 🙂 .

Leave a Reply to Mirel Voicu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5