Ceva Gustos

CIORBA DE DOVLECEI

Reteta adaugata de



Reteta Video Ciorba de Dovlecei Detalii reteta: http://www.reteta-video.ro/retete/ciorba-de-dovlecei.html Pentru mai multe retete culinare video urmariti-ne pe: …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

11 Reviews

  1. Părerea mea este ca n-aveți nicio tangenta cu bucătăria !
    Cineva care n-are experiența sa gătească nu-și da seama ce greșeli comite: nu se pun toate legumele odată, se caleste ușor mai întâi ceapa, se adauga boiaua care cu ajutorul uleiului va colora frumos ciorba si va contribui la gust; se adauga restul legumelor și se călesc incontinuare cu ceapa; se adauga apa ( este bine ca aceasta sa fie fierbinte pentru a nu se întrerupe fierberea); se adauga dovleceii care trebuie sa fiarbă înainte de a adauga borșul fiert. Borsul întărește legumele nefierte. Piperul se adauga la sfârșit. In ciorbe nu se pune pătrunjel ci marar ( care poate fierbe odată cu legumele) iar la sfârșit, când se întrerupe fierberea, leușteanul care nu trebuie sa lipsească dintr-o ciorba. Exista zicala populară (pentru ceva care nu aduce niciun folos ) este ca pătrunjelul in ciorba !
    Pofta buna la ciorba pe care tocmai ați preparat-o !

  2. eu pun marar verde la sfarsit in loc de patrunjel verde. Asa m-am obisnuit din copilarie si nu imi pot imagina altfel haha

  3. 2 minute din clip doar pentru ingrediente … puteai sa le prezinti pe toate deodata in maxim 20 de secunde …

  4. Ma trec fiorii cind vad cum tai legumele. Ma mir cum de nu te tai …

  5. am urmat aceata reteta si a iesit GUSTOASA:))

Leave a Reply to chirila cristian Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5