Ceva Gustos

Reteta Cornulete cu rahat

Laura
Reteta adaugata de
2 ore
| Portii: 1 tava

Ingrediente:

  • 500g faina
  • 240ml lapte
  • 2 oua
  • 7 g drojdie deshidratata
  • 60g unt
  • 100g zahar sau alt indulcitor,
  • o jumatate lingurita de turmenic
  • un praf de sare
  • rahat

Indicatii:

  1. Se cerne faina si se amesteca cu drojdia deshidratata.
  2. Se toarna laptele caldut peste si se framanta pana capata putina consistenta apoi se adauga celelalte ingrediente si se framanta pana rezulta un aluat elastic.
  3. Se lasa la dospit o ora, apoi se formeaza cornuletele si se mai lasa sa creasca in tava pt jum de ora.
  4. Se ung cu ou, apoi se coc la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt 15 min. Pofta mare!
bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5