Ceva Gustos

Cornulete fragede cu rahat

Laura
Reteta adaugata de
1 h

Ingrediente:

  • 300g faina
  • 200g unt gras
  • 100g zahar pudra
  • 100g rahat
  • pudra de vanilie
  • 1 ou
  • sare

Indicatii:

  1. Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul si se omogenizeaza
  2. Se adauga apoi sarea,oul si pudra de vanilie
  3. Adaugam si faina si framantam putin pana se incorporeaza bine toate ingredientele
  4. Dam aluatul obtinut pt jum de ora intr un loc racoros
  5. Intindem apoi bucati de aluat pe masa de lucru ,sub forma de cerc iar cu ajutorul unei role taiem in jumatati apoi sferturi
  6. Punem cate o bucatica de rahat si rulam de la baza catre varf
  7. Coacem cornuletele la 180 de grade pt 10-12 min
  8. Cat sunt fierbinti le tavalim prin zahar pudra

Aceasta reteta de cornulete fragede cu rahat se face rapid si usor!

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5