Ceva Gustos

Cum sa preparam pastele carbonara • Tips & Tricks Bucataria Lidl

Reteta adaugata de



Afla de la Chef Florin Dumitrescu cum sa prepari pastele carbonara! Descopera Bucataria Lidl: https://bucatarialidl.ro/ Meriti sa fii surprins! Vezi mai multe: …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

46 Reviews

  1. Trebuia sa arunci si niste smantana acolo ca oricum nu mai conteaza.

  2. Sef carbonara se face cu gianciale care se frige in propria grasime. Ai o problema cu uleiul. Daca reteta asta o faci in un.rrestaurant in italia te concediaza direct. Si unde puo va ii judeci pe slti!!!

  3. Se foloseste parmezan sau pecorino, in Italia difera putin in functie de zona, guanciale, ou, piper proaspat. In caz ca nu ai guanciale, ca sa te apropii de reteta originala cauti carne sarata si cu ceva slanina pe ea(sa se apropie de jumatate), va fii un pic diferit gustul dar asta e. Nu se pune ulei, se frige in grasimea proprie, astfel va avea un gust aparte si se foloseste apa de la paste(care nu este clara ca cea din filmare) care are amidon, si focul se opreste inainte sa punem oul pentru ca sa iasa cremoasa, el se gateste de la apa fiarta si continutul incins al tigaii. Fara ulei de masline. Eventual poti sa mai scoti putin din grasime, in functie de preferinte. Sare de obicei nu se pune deoarece este sarata carnea. O reteta cu patru ingrediente, daca excludem apa.

  4. Usturoiul e indispensabil la Carbonara. La sfirsit de asemenea pătrunjel in farfurie. Se poate lăsa oul cu albuș dacă te pricepi să nu le faci omletă bineînțeles

  5. CINE OARE I A DAT ACESTUI PERSONAJ TITLUL DE MARE BUCATAR SAU CHEF CE O MAI FI EL???CUM NAIBII SA POTI FACI ASA PASTE SI SA LE MAI ZICI SI CARBONARA….

  6. Florin imi plce mult cum faci descrierile retetelor .Te urmaresc cu mult interes

  7. Bai Florin, ori te lasa astia de la Lidl sa faci reteta cap coada asa cum trebuie ori te faci de ras :)) …

  8. Uleiul de măsline este toxic dacă ajunge la o anumită temperatura !

  9. Sper sa inteleaga Lidl de ce dupa reclamele cu tine au si mai putini clienti ! Cred ca si Floricica Dansatoarea gateste mai bine . Noroc ca esti la Antena zero

  10. Deci eu am retinut asa: ulei de măsline in tigaie ca sa gătim bacon.ul, ulei de masline in gălbenușul de ou siiiiii ce sa vezi? Un fir de ulei de masline dupa ce le-am așezat în farfurie. Si cel mai important, se servesc împreună cu un pahar cu ulei de măsline. 😂😂😂👍 pofta buna uleiosilor!

  11. Nu se pune in niciun caz bacon sau smântâna 😝

  12. Asta e carbonara românească 😆 nu e rețeta originala, îmi pare rău d-le Florin🤭

  13. Wtf was that…😱 numai carbonara nu este rețeta asta 😂 in primul rând se folosește guanciale iar gălbenușul nu se amesteca cu parmigiano ci simplu, pe lângă faptul ca nu se folosește parmigiano ci pecorino. Si niciodată nu o sa folosești ulei sa prăjești guanciale.

  14. Astea nu sunt paste carbonara niciodata, unde plm ii smantana parosule… Sare n-ai pus, credbca dupa filmare au ajuns la gunoi…

  15. S.ar numi spaghetti alla carbonara romane daca nu ar mai Pune apa ….

  16. Imi pare rau dar nu este carbonara originala.

    – se foloseste " Guanciale " ar fi obrazul de porc " NU Beicon "
    – nu se pune ulei de masline si nici usturoi!!
    – se foloseste pareggiano regiano si pecorino.

    Cordialmente
    Alexandru .C

  17. Rețeta este buna dar nu este originală
    Rețeta originală are pecorino romano guanciale ou întreg si apa de la paște sare piper.

  18. Daca te vad italienii din Roma c’è carbonara ai facut ai belit pl….😎🥳

    🥳🥳

  19. Imaginativa cum vati simti sa vedeti un chef italian care gateste sarmale inecate in ulei si la urma sa mai puna si ulei de masline pe deasupra asa se simte un italian la vizionarea acestei retete

  20. Se face cu guanciale nu cu bacon si cu pecorino romano nu cu parmezan inteligentule si in niciun mod nu se pune ulei

  21. Florine tata ti-ai batut joc de ,,Carbonara"…. esti departe de reteta originala 😔😔😔

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5