Ceva Gustos

Cum sa preparam pastele cu rosii si busuioc • Tips & Tricks Bucataria Lidl

Reteta adaugata de



Afla de la Chef Florin Dumitrescu cum sa prepari pastele cu sos de rosii si busuioc! Descopera Bucataria Lidl: https://bucatarialidl.ro/ Meriti sa fii surprins!

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

30 Reviews

  1. Frate ce roșii necoapte a luat🤔. Păi tocmai pt sos de roșii ia nene d alea coapte, zemoase

  2. Bai maestru inganfat ,alea nu sunt rosii pentru sos,nu mai gati italieneste ca nu ai nici o traba cu bucataria lor

  3. Eu am incercat reteta si mi-a placut mult.E intr-adevar cum a zis sef Florin:simplu si gustos.Multumesc

  4. Zici ca ai o pruna în gura. Abia vorbești. Ești atât de încrezut și înțepat de zici ca tu ai inventat mâncarea. Comon sunt alții mai sus și nu sunt așa.

  5. Ăștia de de comentați ca zice “mazline” dați la viteza de redare 0,5. 0,7 sa auziți mai bine , ca nu zice “mazline”

  6. Mama ce capodopera 😅 ! Iara nu ai curățat roșiile, Iara vrei sa ne cacam numai cojii de roșii!

  7. Mama ce rosii crude…turcia soto…mananci si te doare burta 3 zile

  8. Foarte bun. Si eu fac asa doar ca eu pun mult mai mult usturoi si il tai il fac odata cu rosiile si il las in farfurie. Ca asa imi place. Oricum pastele sunt bune cu orice. Astia care comentati negativ ca se face nu asa, aia nu se face asa.. Ati gustat? Nu putem sa gustam ca e pe ecran, putem sa zicem doar daca arata bine.

  9. Nu va mai dati asa bucatari ca daca v-a pune sa faceti foie gras nici nu stiti sa-l parjiti/fierbeti

  10. o tona de ulei pui ….asa ceva ..chiar daca e de masline ,prea mult!

  11. Usturoiul in ulei prea fierbinte Devine Amarui.chef nu prea le ai la gatit, te am urmarit la gatit , oamenii de la Tara iti pot da lectii la gatit.

  12. tot respectul pt. chef Florin Dumitrescu,dar alea-s paste cu rosii nu paste cu sos de rosii

  13. Dar Este parmezanul Sărat, nu este necesară sarea decât pt cei care prefera! Haideți sa nu ne mai jignim și sa apreciem faptul ca Șef Florin este unul dintre cei mai buni bucătari! Felicitări!

  14. Bă nu vă mai da-ți voi mari bucătari că voi habar nu aveti să aprindeti aragazul

  15. Este ok sa incindem uleiul de masline? Am auzit ca la temperaturi mari isi pierde proprietatiile benefice si devine daunator pt sanatate

  16. ma prostilor voi il invatati pe acest maestru al bucatariei daca sunteti asa destepti duceti va la emisiune sa vad cat sunteti de meseriasi nu va da ti cu parerea ala lucreaza la restaurante de lux din bucuresti pe mii de euro asa ca taceti dracului din gura

Leave a Reply to schmideb Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5