Ceva Gustos

Despre diversificare/autodiversificare

Reteta adaugata deBuna mamici! Ati cerut video despre diversificare.Cam asa sta treaba cu diversificarea la noi. Va rog sa imi scrieti cum si ce a functionat la voi si cum ati facut …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

5 Reviews

  1. Eu am început diversificarea la 5 luni jumate, gusta câte 2-3 lingurițe din tot ce îi dau, luni facem 6 luni, de săptămână asta iam băgat și fructele dimineața, îi dau piureuri de ex azi a mâncat piure de mazăre la greu😂, eu am emoții când o sa încep sai dau solide, bucatele, sper sa fie bine și sa pape din toate, în schimb bea la apa în prostie, și eu o alăptez, dar nu e asa înnebunită după san😊

  2. Da, vreau sa iti spun ca am un băiat de 9 ani, foarte bine dezvoltat si deștept la școală…..care….a mancat DOAR sân pana la 1 an si 2 luni iar apoi DOAR lapte praf pana la 2 ani. I-am mai dat niște vitamine, dar numai după ce l-am înțărcat. Deci nu ești singura si există si alte cazuri mult mai grele…. Asta este povestea noastră pe scurt. Va pupic si va doresc multă sănătate si răbdare!

  3. Vai Diana, cat de bine ne seamana povestile deeeci nu esti singura pe lumea asta:)) Alice e cu o săptămână mai mare decât Zian si daca ar fi dupa ea ar trai doar cu țâțica ei😭 tot asa, nu a funcționat nici cu diversificarea clasică si nici cu autodiversificarea. Uneori ma demoralizez asa de tare deși tot incerc sa nu ma mai stresez atâta gandindu-ma ca bă daca i-ar fi foame cu siguranta ar mânca..
    Adevarul e ca ea mănâncă fructe binisor(nu mereu, ca azi de exemplu abia i-am dat 3 guri din mar dar para de obicei o mănâncă toată) iar iaurturile cu branzica sunt preferatele ei, mereu ar mânca si cate doua dar totusi, nu cred ca ii ok sa traiasca doar cu fructe si iaurturi. Din legume si alte mâncăruri gătite abia ia care 3 guri sau mai sunt din cand in cand cazuri fericite in care mănâncă bine dar rareee ori..
    Zian cate kg are?

  4. Nici fetita mea nu accepta solidele, are 6 luni si 2 saptamani.. nu stiu ce sa mai fac

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5