Ceva Gustos

Diversificarea alimentatiei la sugar

Reteta adaugata deMedic primar pediatru – neonatolog Gabriela Olariu, sfaturi si indicatii in inceperea diversificarii alimentatiei la sugari.

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

2 Reviews

  1. 1.Aproape niciun parinte care locuieste in zona urbana nu poate avea acele legume/fructe bio despre care vorbiti (ce e in comert ,sunt porcarii vandute la suprapret ) ,iar daca si ar face o gradina pe balcon …aerul e poluat ….asa ca …..ce vorbiti ,vorbiti povesti .
    2. Sugarul ,indiferent ca este alaptat la san ,cu formula sau mixt ,n are nicio relevanta,pana la 6 luni va fi exclusiv alimentat cu lapte . Asa spun cei de la Organizatia Mondiala a Sanatatii …..
    3. Am inteles ca va luati bani de la Topfer ….
    4. Nu prea mi ati fost de mare ajutor ….

  2. agricultură ecologica . unele alimente cu eticheta Bio s au dovedit nebio,. normale, dar plătite la suprapreț de co nsumator ( nu fac nici o referi la produse Topfer)
    zahăr zero în primele luni! chiar laptele praf pt nou născuți are o mare cantitate de zahăr. citiți lista ingredientelor la orice marcă

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5