Ceva Gustos

Reteta Fursecuri cu unt si magiun de prune

Ingrediente:

  • 100g unt
  • 1 ou
  • 200g faina
  • coaja de lamaie
  • o lingura miere
  • o lingurita praf de copt( se poate omite)
  • magiun de prune
  • fulgi de cocos

Indicatii:

  1. Amestecam untul moale cu mierea,pana devine o crema
  2. Adaugam oul si coaja de lamaie si amestecam bine
  3. Punem toata faina ,amestecata cu praful de copt si framantam putin
  4. Aluatul obtinut il punem intr o folie la frigider pt o ora
  5. Intindem o foaie si decupam cu forme speciale sau cu ajutorul unui pahar ( eu am folosit si forma aceea din plastic folosita pt stoarcerea fructelor….am pus o folie in interior,am luat putin aluat pe care l am presat cu degetele si l am ridicat pe peretii formei,am pus in interior magiun si am acoperit cu alta bucatica de aluat)
  6. Coacem la 180 de grade pana devin aurii
  7. Fursecurile plate le am umplut cu o lingurita de magiun ,apoi le am tavalit prin fulgi de cocos

Inca un succes la fetita mea care adora “bucuitii” 🙂 Sper sa va placa si voua!

bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5