Ceva Gustos

Iahnie, mancare de fasole cu carnati afumati, reteta traditionala moldoveneascaIahnie, mancare de fasole cu carnati afumati, reteta traditionala moldoveneasca, o reteta simpla, ieftina si gustoasa. Cine refuza o portie de iahnie de fasole, mai …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

21 Reviews

  1. De la dumneavoastră am învățat să fac această rețetă și o fac mereu de acum încolo, mulțumesc mult!

  2. Am facut o oala mare de fasole azi pe zi pana seara sa mancat, a iesit foarte bună fasolea, e prima oara când fac fasole. Felicitări!!

  3. Doamna Bradea , la noi în România nu se găsesc cârnați de calitate ci numai cu zgârciuri și deșeuri de carne ! M – am scârbit de cârnați și nu am mai cumpărat de multă vreme . Producătorii de mezeluri habar nu au ce înseamnă cuvântul CALITATE ! Le trebuie numai profit ! Mulțumesc pentru rețetă .

  4. Mmmmm bun mia lasat gura apa! Felicitari pt tot ce ne invatati sa gatitm intrun alt mod decit stim La cit mai multe retete culinare stimata Doamna va stimez .RESPECT.

  5. Foarte bine arată.
    👍👍👍👍👍👍👍👏❤😘🌹🌹🌹🌹🌹🙋‍♀️

  6. Doamna gina va apreciez foarte mult toate retetele si pe dumneavoastra va iubesc si va urmaresc zi de zi va pup

  7. Iahnie de fasole… Eu stiu ca e fasole amestecata adica batuta.. Nu mancare de fasole..Da na cate case atatea obiceiuri.

  8. Pentru ca nu am aici pasta de ardei, spuneti mi va rog daca o pregatiti in casa sau cumparati din magazin? Cu ce s-o inlocuiesc? Multumesc

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5