Ceva Gustos

Mancare cu dovlecei | Farfuria vesela

Reteta adaugata de



dolvecel #farfuriavesela Reteta scrisa http://www.farfuriavesela.ro/2014/09/mancare-de-dovlecei.html Ne gasiti si pe http://www.farfuriavesela.ro/ …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

24 Reviews

  1. Daca ai pus carne in mancare asta cum mai poti sa-o numeste mancare de post cand ea are carne de porc ai fi facut soia si era exact ce ai fi frut sa fie o mancare de post asa da nu cum spui aici . Cand mai faci un video fi pregatita ca nu este chiar asa de usor sa arunci cu cuvintele care nu si-au rost in acest mancare

  2. Am facut această rețeta saptamana trecuta!delicioasă!azi o fac din nou la cerere!😊fff buna

  3. Azi voi face reteta aceasta .
    Am făcut saptamana trecuta si Varza cu carne de porc la cuptor…..tot de pe acest canal si a iesit delicioasă.
    Multumesc Farfuria veselă!
    Multa sanatate,doamna si sa fiti iubita !

  4. Cat timp ai lasat sa fiarba? In rest, arata super gustoasa. 🙂

  5. Bună! Am o nelămurire. Ingredientele nu au același timp de fierbere. De exemplu, dovlecelul fierbe foarte repede în timp ce carnea de porc are nevoie de mai mult timp ca să fiarbă. Eu fac ceva asemănător : prăjesc carnea, o scot, călesc ceapa, adaug carnea, o fierb in puțină apă (mai mult in abur) până intră bine furculița în ea și scade aproape toată apa apoi adaug toate ingredientele…. Până fierbe carnea celelalte nu se fac "păpălască"?

  6. FARFURIA VESELĂ, carnea nu trebuia mai mult făcută ținând cont că, dovlecelul fierbe f repede ? Usturoi şi orice alfel de condimente trebuiesc puse mai la sfârsit să nu işi piardă aroma la fiert!

  7. in seara asta vream sa fac pizza am facut si compozitia. dar am so las ptr miine am vazut reteta asta am so fac acuma de pui. multumim prt reteta un pupic din mataro Barcelona

  8. arata foarte bine. luni vreau sa o incerc. multumim mult pentru retete! :*

Leave a Reply to lidia stroie Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5