Ceva Gustos

Musaca de cartofi simplă (Reţete culinare)

Reteta adaugata deMusaca de cartofi simplă (Reţete culinare) Am creat acest videoclip cu Editorul video YouTube (http://www.youtube.com/editor)

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

20 Reviews

  1. Nu inteleg de ce va uitati daca nu va place .Pe deasupra mai faceti si comentarii rautacioase. si ironice .Treceti mai departe si cautati alte site-uri culinare care credeti ca va incanta., desi sunt convinsa ca si acolo veti gasi ceva de comentat, Nu va obliga s-o priviti ,deci v-ar putea obliga sa nu jigniti.,dar n-o face, va respecta opinia si nu va raspunde in acelasi mod.

  2. Mai dna arunca razatoarea aia ,ca este jenant sa mai si postezi reteta .Eu Jur nu as fi curioasa sa gust ce ati gatit.Poate este gustoasa dar farfuriile de tabla si razatoarea lasa de dorit.

  3. rantas este naspa pentru stomac ,musaca interpretata .cu multe ingrediente care depasesc gramaju retetel

  4. ft ieftin gatiti dar toate mincarurile sunt neprofesionale!… de unde ati invatat sa preparati mincarea ?

  5. Buna ziua! foarte buna musaca, de cartofi felicitari!!!

  6. O intrebare daca se poate, e o reteta din zona voastra??? Nu am ce comenta, era o curiozitate. { eu am ce am cu vegeta aia , are multe E -URI } Daca esti din partea Ardealului, asa banuiesc, prezinta-ne ceva ce se gateste numai in zona voastra, poate fi si desert, dar cu specific ardelenesc. DACA SE POATE !!!

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5