Ceva Gustos

Negresa glazurata

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 8 g praf de copt
  • 3 linguri carob
  • 3 oua
  • 120 ml cafea
  • 120 ml apa
  • 75 g unt
  • 30 g ciocolata amaruie
  • 170 g zahar

Indicatii

  1. Cernem faina si o amestecam cu praful de copt si carobul
  2. Amestecam ouăle cu zaharul( eu am folosit zahar de cocos si am pus vreo 4 linguri)
  3. Adăugăm apoi untul topit, ciocolata topita, cafeaua și apă călduță și omogenizam bine
  4. Incorporam si ingredientele uscate
  5. Punem compoziția într o tava tapetata cu hârtie de copt
  6. Coacem la 170 de grade pana trece testul scobitorii
  7. Pe glazura topim putina ciocolata si o turnam peste negresa

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5