Ceva Gustos

Noodles cu pui si legume (CC Eng Sub) | JamilaCuisine

Reteta adaugata de



Reteta de noodles cu pui si legume este una foarte asteptata si una pe care am tot vrut s-o fac. Iubesc mancarea asiatica si mult timp am savurat-o doar la …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

32 Reviews

  1. Ati facut pana acum noodles cu pui acasa? Daca nu, va invit sa incercati reteta mea si sa-mi spuneti cum a fost!

  2. buna jamila, ce condimente chinezesti ai flosit mai exact?

  3. Arata f bine,eu sunt fana nudel cu pui si legume.As dori daca se poate sa imi dai o reteta de sos dulce pt acest fel de mancare….pt k mie nudelul imi place sa il mananc k mult mai mult sos😁Mersi😘😘

  4. Am facut aceasta reteta si a iesit super. sunt fan mancarurilor chinezesti ( pe langa altele ) . Esti o bucatareasa de nota 10+ cu felicitari !!!. as fi incantat sa vad o reteta de Spring Rolls :D. succes in tot ceea ce faci !

  5. Bravo jamila arata bine mancarea ta te 😘😘😘😘😘💜💜💜👍👍👍🌹🌹🌹

  6. Dacă tot ai inceput cu rețelele chinezești ai putea face o reteta de Spring Rolls alături de sosul dulce-picant sweet chily:D

  7. Buna ziua doamna Jamila ,ma scuzati ca vam luat clipurile dumneavostra fara sa va cer permisiunea ,deoarece eu nu leam luat sa fac bani cu ACESTE CLIPURI ALE DUMNEAVOSTRA EU NU AM NEVOIE DE BANI .EU LEAM LUAT PENTRU CA MI-AU PLACUT SFATURILE SI RETELE DUMNEAVOSTRA .ATAT NU PENTRU ALTCEVA VA ROG FRUMOS SA MA IERTATI AM SA LE STERG PE TOATE DAR VA ROG FOARTE FRUMOS DIN SUFLET NU IMI MAI FACETI RECLAMATIE LA FACEBOOK . IMI CER MI DE SCUZE SI VA ROG FRUMOS .DACA IMI PERMITETI VREODATA SA VA FAC RECLAMA LA CANALUL DUMNEAVOASTRA YOU TUBE PUTETI IMI TRIMITE UN MESAJ .VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU INTELEGERE .ACEASTA PAGINA CLUBUL MAISTRULUI BUCATAR AM FACUTO DE A VEDEA SI A INVATA TOATA LUMEA RETELE DUMNEAVOSTRA DEOARECE SANTETI UN BUCATAR .DE MARE PERFORMANTA . VA MULTUMESC FRUMOS . WEEKEND MINU7NAT VA DORESC

  8. vreau sa faci si vloguri cu viata jamilei, ce face jamila in timpul ei liber, spre exemplu jamila la cumparaturi, jamila la verificat de preturi, etc

  9. Mancarea asiatica nu se face greu! Eu prepar intotdeauna o reteta aseamanatoare, dar varianta vegana.

  10. Totusi acei noodles de unde pot sa ii cumpar?

  11. Ma încânta simplitatea și curățenia din modul de gătire! Rețete ușor de reprodus!

  12. Draga doamna Jeanina(Jamila), te urmaresc de mult timp, dar nu prea am lasat comentarii, pentru ca imi fura din timp! Esti o super gospodina si tin sa te felicit pentru ceea ce faci. Mie imi place foarte mult mancarea chinezeasca! Am incercat si eu sa experimentez retete dar nu mi-a iesit ca la restaurant! Apoi am vazut la tele. un reportaj despre bucataria chinezeasca si atunci am inteles de ce nu imi iese carnea la fel de frageda ca la ei! Iti spun si tie secretul. In primul rand tigaia (wook) trebuie sa fie mare si adanca! Se prepara totul la foc iute si nu pe plita ci pe flacara deschisa ca la aragaz si la foc maxim! Tigaia trebuie incontinuuu miscata pe flacara si legumele trebuie sa se plimbe pe peretii vasului. Nu e usor sa faci asta, necesita o anume desteritate a mainii si se lucreaza totul foarte repede ca sa nu se arda! Mancarea chinezeasca este si foarte sanatoasa tocmai din cauza ca legumele nefiind tinute prea mult pe foc, isi pastreaza mai bine vitaminele! Eu locuiesc in Austria din anul 1987 si din pacate aici nu am gaz deci gatesc si eu ca tine pe plita electrica! Dar am mai vazut un secret! Daca nu ai flacara deschisa si gatesti pe plita, atunci dupa ce ai prajit carnea la temperatura maxima si in tigaia bine incinsa, se ia apoi de-o parte si se pun legumele si celelalte ingrediente la fel cum ai facut tu, apoi la urma de tot se adauga carnea care a fost deja calita! Daca o lasi in tigaie cu legumele pana la sfarsit, nu va mai fi frageda ci va fi mai mult ca si carnea fiarta! Eu am incercat amandoua variantele si daca nu ai flacara nu iese bine, numai asa cum am descris ( cu carnea adaugata la urma)! Nu imi place sa dau sfaturi si mai ales tie, care esti o experta, dar cateodata sunt binevenite! Iti doresc mult succes in continuare! Te salut cu drag din Austria si iti doresc numai bine!😊😘💋💙💛❤

  13. Arată demențial!!!😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘

  14. Complimenti intodeauna ma uimeste modul tau de-a explica …Te urmaresc din Italia 😚

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5