Ceva Gustos

O săptămână am preparat dovlecei, fără să repet rețeta! | SavurosTV

Reteta adaugata deVă oferim 7 rețete delicioase de dovlecei copți pentru fiecare gust. Rețetele sunt ușor de preparat, iar bucatele obținute sunt foarte gustoase, apetisante și …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

15 Reviews

  1. Am făcut această reteta ieri.Din pacate totul a fost ok,pana cand am observat la fundul vasului mult lichid lăsat de dovlecei…se stie ca dovlecelul si castravetele contin 90%apa.Eu deasupra am pus rondele de roșii.

  2. nultumesc sunt retete minunate le fac pe toate sa le dau si copiilor mei

  3. Bravoo! In sfarsit am gasit pe cineva care vine si cu retete noi si cu cele consacrate dar modificate si nici nu vorbeste intr-una verzi si uscate. Totul la obiect nota 10 mai asteptam.

  4. Mulțumesc mult ,dar e foarte sănătos si arată bine .si oricine își poate permite ?

  5. Va felicit ptr rețetele prezentate care sunt gustoase și mult apreciate la masă de prieteni și familie . Mă bucur că această prezentare a fost făcută mai lent ca așa s-a putut vedea mai bine felul prezentării . Tineti-o tot așa !

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5