Ceva Gustos

Paste cu creveti | Shrimp Pasta (CC Eng Sub) | JamilaCuisine

Reteta adaugata de



Reteta de paste cu creveti este una dintre preferatele mele atunci cand vreau sa prepar ceva rapid, gustos si care sa fie pe placul tuturor. Eu ador fructele de …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

40 Reviews

  1. Eu gatesc creveti acasa destul de des, iar daca ii gatesti pe foc prea mult timp devin gumosi. Sincer mi se pare ca i-a lasat la gatit prea mult, par despicati.. In rest reteta pare super ! –
    P.S : inlaturarea intestinului nu este optionala..

  2. Recomand! Sunt cele mai delicioase paste pe care le am facut

  3. Nu se pune parmezan peste pasta facuta cu peste sau fructe de mare. In rest reteta e fantastic de buna

  4. Doamne.esti deosebita jamila am incercat toate retetele tale si mi au esit ca la carte ❤❤❤te admir foarte mult

  5. Jamila…intrebare..ulei de masline plus usturoi in tigaie prajit sau si un pic calit nu inseamna arsenic?

  6. Foarte gustos! ❤️Am facut si eu reteta si a iesit conform video-ului.Felicitari , Jamila!👍

  7. Mmmmm foarte gustos,i-am preparat conform video-ului si nu am fost dezamagit(comparativ cu altele),multam fain.

  8. Mulțumesc! Foarte bune și bine realizată rețeta!
    O rețetă de paste cu ciuperci, te rugăm!!!!

  9. jamila everything is good but we need translation in French or English please

  10. Clar ca nu pot gati cum gatesti tu …dar am incercat. Pacat ca in orasul meu fructe de mare proaspete nu gasim.

  11. Intestinul TREBIUE scos . E obligatoriu. Ador crevetii. O reteta simpla: trebuie orez cu bob lung prefiert scurs bine In putin ulei ( susan) dar de masline este ok. Apoi doi ardei iuti mici rosii 3 catei de usturoi tocati si pusi in ulei apoi orezul amestecam sa se rumeneasca ffff putin orezul stingem cu vin alb 3 linguri punem crevetii CURATATI de matisorul negru daca avem prefierti nu mai avem nevoie sa curatam . clocotim totul crevetii ce inrosesc atunci sunt gata daca avem sos de peste punem pt gust sarat daca nu putin sos soia o rosie cuburi asa pt culoare si coriandru pe care il rupem taiat amaraste. Va puteti juca cu reteta dupa imaginatie. Este rapida fff gustoasa . . .. asa am vazut cand a facut -o bucatarul pe plita in fata noastra si am facut acasa . a fost buna .

  12. Cum pot oamenii să mănânce așa ceva, mi-e frică numai când văd…

  13. Jamila ce tigaie folositi ?
    Imi recomanda-ti o tigaie buna din comert ?

  14. Intestinul se inlatura neaparat, altfel crevetii au un gust amar.

  15. +JamilaCuisine multumesc pt reteta! sunt innebunita dupa creveti si abia astept sa incerc si reteta asta! merge si ghimbir macinat/pudra daca nu am proaspat?

  16. Jamila unde gasesti creveti proaspeti iarna? eu am gasit si in carrefour si in lidl dar aveau un miros mai urat..

  17. inlaturarea intestinului NU ESTE optionala!

  18. Ce sa intimplat cu muzica?Chiar nu deranja facea retelele tale si mai placute,in fine succes in continuare!!

  19. Super arata cu siguranta voi incerca reteta.Va multumesc inca o data pentru ca imi faceti viata usoara!Felicitari!

  20. hey.. jamila imi place mult această reţetă.. admir efortul depus de către tine la fiecare retetă. îţi iubesc retetele.. Continuă sa postezi. te iubesk😘😘

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5