Reteta de paste cu creveti este una dintre preferatele mele atunci cand vreau sa prepar ceva rapid, gustos si care sa fie pe placul tuturor. Eu ador fructele de …
Citeste mai mult pe pagina autorului
Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.
Category:
Cel mai bun chef bucatar
delicious
Eu gatesc creveti acasa destul de des, iar daca ii gatesti pe foc prea mult timp devin gumosi. Sincer mi se pare ca i-a lasat la gatit prea mult, par despicati.. In rest reteta pare super ! –
P.S : inlaturarea intestinului nu este optionala..
Este obligatoriu sa adaugam ardei iute?
Recomand! Sunt cele mai delicioase paste pe care le am facut
Nu se pune parmezan peste pasta facuta cu peste sau fructe de mare. In rest reteta e fantastic de buna
E super! Am incercat!
Dna jamila un pic de vin alb peste crevetii???mergea
Niciodată la peste nu se pune brâza
Doamne.esti deosebita jamila am incercat toate retetele tale si mi au esit ca la carte ❤❤❤te admir foarte mult
Jamila…intrebare..ulei de masline plus usturoi in tigaie prajit sau si un pic calit nu inseamna arsenic?
Foarte gustos! ❤️Am facut si eu reteta si a iesit conform video-ului.Felicitari , Jamila!👍
Mmmmm foarte gustos,i-am preparat conform video-ului si nu am fost dezamagit(comparativ cu altele),multam fain.
intestinul se inlatura neaparat….oricum e super reteta….
papyrus
de unde ai luat crevetii
Mulțumesc! Foarte bune și bine realizată rețeta!
O rețetă de paste cu ciuperci, te rugăm!!!!
jamila everything is good but we need translation in French or English please
Clar ca nu pot gati cum gatesti tu …dar am incercat. Pacat ca in orasul meu fructe de mare proaspete nu gasim.
Intestinul TREBIUE scos . E obligatoriu. Ador crevetii. O reteta simpla: trebuie orez cu bob lung prefiert scurs bine In putin ulei ( susan) dar de masline este ok. Apoi doi ardei iuti mici rosii 3 catei de usturoi tocati si pusi in ulei apoi orezul amestecam sa se rumeneasca ffff putin orezul stingem cu vin alb 3 linguri punem crevetii CURATATI de matisorul negru daca avem prefierti nu mai avem nevoie sa curatam . clocotim totul crevetii ce inrosesc atunci sunt gata daca avem sos de peste punem pt gust sarat daca nu putin sos soia o rosie cuburi asa pt culoare si coriandru pe care il rupem taiat amaraste. Va puteti juca cu reteta dupa imaginatie. Este rapida fff gustoasa . . .. asa am vazut cand a facut -o bucatarul pe plita in fata noastra si am facut acasa . a fost buna .
Arata super bine! Jamila esti un idol pentru mine!!
Cum pot oamenii să mănânce așa ceva, mi-e frică numai când văd…
Jamelia ce se mai aude de concursul. -_-
Și….mai putem omite supa sau vinul?Dacă nu le pun nu ies?
Jamila ce tigaie folositi ?
Imi recomanda-ti o tigaie buna din comert ?
f bune santeti de milioane
LA-M ÎNCERCAT A DA STAI UNDE STAI
Câtă grăsime trebuie să aibă untul ?
Intestinul se inlatura neaparat, altfel crevetii au un gust amar.
+JamilaCuisine multumesc pt reteta! sunt innebunita dupa creveti si abia astept sa incerc si reteta asta! merge si ghimbir macinat/pudra daca nu am proaspat?
Классно!
Jamila unde gasesti creveti proaspeti iarna? eu am gasit si in carrefour si in lidl dar aveau un miros mai urat..
Poti sa faci si niste preparate vegane?
felicitari jamilacuisine! you are simply the best!
inlaturarea intestinului NU ESTE optionala!
Ce sa intimplat cu muzica?Chiar nu deranja facea retelele tale si mai placute,in fine succes in continuare!!
Super arata cu siguranta voi incerca reteta.Va multumesc inca o data pentru ca imi faceti viata usoara!Felicitari!
jamila De unde.iei.creveti
Este delicioasă….dar mama a gătit cu vin rosu!
hey.. jamila imi place mult această reţetă.. admir efortul depus de către tine la fiecare retetă. îţi iubesc retetele.. Continuă sa postezi. te iubesk😘😘