Ceva Gustos

Paste cu pui si sos alb facute in casa cu Marcato

Reteta adaugata deReteta de paste cu pui si sos alb a reprezentat pentru mine o adevarata incantare. In primul rand pentru ca mi-am facut pastele acasa, eu singurica, cu masina …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

44 Reviews

 1. Eu sunt un copil și ador rețetele tale ,vreau să mă fac bucătar când o să fiu mare

 2. jamila EU te urmaresc mereu pacat ca EU nu pot gati am greturi din cauza sarcinii dar cand osa nasc osa incerc retetele tale ….

 3. Multumesc Jamila pentru toate videourile:) am invatat foarte multe de la tine ! Cea mai tare bucătăreasă 💋

 4. Buna ziua. O rugaminte. Dupa ce intindem aluatul prin masina, cat timp lasam la uscat foile pentru a da prin masina pentru fidea ?

 5. Dumneavoastră ar trebui sa va duceți la chef la cuțite 😉

 6. Bună Jamila! Bunica mea ți-a spus câ eu, Theodora, ador videourile tale. Te iubește, Theodora P.S. Am împlinit 8 ani în 6 aprilie. Datorită tie o să fiu o gospodină bună.

 7. Santeti o experta,de unde as putea face rost de un suport pentru paste? Vă admir în tot ceea ce faceți! Multă sănătate să aveti!😘

 8. Îmi dai te rog numărul tău de telefon 😃😃😃😃😃😃😘😘😘😘😘😘😘

 9. Lamia preferată Îmi place mult de tine chiar de Ești frumoasă Ești foarte asamblată la bucătăreasă ești cea mai bună bucătăreasă din lume

 10. Ce mi-ar placea sa fi mama mea.foarte bine gatasti im place foarte mult

 11. Eu și cu mama mea am gătit aproape toate rețetele dumneavoastră,și am văzut bloopers,mă gândesc cât de greu e sa faci greșeli și dacă greșești cv,de exemplu pui prea multa apa,o luați de la capăt și mai faceți o fata acel lucru,îmi plac rețetele dumneavoastră,tineti-o tot așa!

 12. Te rog! să faci o rețetă in care să apară și fetița ta,plizz!

 13. Aceasta reteta am facut-o exact cum spune ea si cu aceleasi ingrediente si pot sa spun ca au un gust nu foarte placut. Sau poate nu imi plac mie, nu stiu..

 14. O rețetă superbă. 😯 Însfărşit am învățat să fac paste de casă. 😍 Eşti minunată jamila.

 15. oameni se uita si dupa 2 ani de la postare eu mereu uit unele retete si ma uit

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5