Ceva Gustos

Paste cu sos alb de smantana sau iaurt gras | CC Eng Sub|

Reteta adaugata dePaste cu sos alb de smantana sau iaurt gras simple si foarte gustoase.

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

29 Reviews

 1. Sarea mare se pune cand da apa in clocot si apoi pastele, eu folosesc ciuperci si nu acel kaiser afumat si plin de conservanti….

 2. Super sunteți o gospodina foarte buna va mulțumesc o să fiți preferata mea

 3. Translatia in engleza nu este buna. Stiu de la alte retete traduse prin Google in engleza. Google poceste cuvintele si mai adauga sau schimba literele.

 4. O grămadă de bucătari pe aici! 😂V-a forțat fata asta sa faceți aceste paste de tot va luați de ea? 😂

 5. Pune apa de la paste ca sa lege sosul.A fost cam putin sos pt.cantitatea de paste.

 6. Prima data se pune ceapa sare peste sa se inmoaie piper a point kaizerul dupaia se amesteca pastele cu ceapa si kaizerul si la sfarsit sosul si dupaia iar piper la sfarsit

 7. Băi oameni buni,voi sunteți conștienți că sunteți pe un canal de YouTube al unei fete care face mâncare,mâncare prezentată și la tv și interpretată în stilul ei,nu?
  Cum ar fi ca Jamie Oliver să fie dat în judecată de Olivia Steer că vezi dragă doamne folosește nu știu ce usturoi din nu știu ce rețetă albaneză pe care o știe ea de la nu știu ce fan care a văzut că Steer nu susține vaccinul și i-a arătat nu știu ce articol de nu știu unde că acel usturoi este de rasă Etiopiană de nu știu câte generații…
  Voi vă dați seama măcar că bucătărie și rețete se fac de mii de ani și că fiecare bucătar cu aceleași ingrediente poate scoate o rețetă cu gust diferit față de alt bucătar,poate mai experimentat?
  Sunt zeci de mii de rețete peste tot pe internet,interpretări și reinterpretări…
  Doamne,ce a ajuns țara asta!

 8. Dacă furi idei uite cum a ieșit😀😀😀semnat semnul crucii grețoase de LA ceapă

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5