Ceva Gustos

PULPE DE PUI CU MUSTAR LA CUPTOR

Reteta adaugata deReteta Video Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor Detalii reteta: http://www.reteta-video.ro/retete/pulpe-de-pui-cu-mustar-la-cuptor.html Pentru mai multe retete …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

32 Reviews

 1. Am făcut această rețetă este delicioasă și o mai fac acasă rețetă

 2. Pulpele se dezosează,nu vedeți ce urat se vede pielea.In lapte,am lucrat atâția ani dar nu am auzit,ln vin alb,bere,apa minerala decât lapte .

 3. Era bine daca dezosați pulpele,dădeați pielea de o parte.

 4. Bunä ziua doamnä, apreciez rezetele si eforturile d-voasträ, dar tin sä mentionez cä orice retetä necesitä si timpul aproximativ de gätit, care la d-voasträ lipseste. Este clar cä fiecare cuptor incälzeste diferit., dar gospodina trebuie sä stie cit timp ii ia pregätitul mincärii, la cite grade trebuie incälzit cuptorul, timpul aproximativ la cuptor.

 5. Rețete clare ! Explicate cu multă dragoste ! Mulțumim frumos 🌸

 6. La urmatoarea reteta vorbestr un pic mai repede ca altfel adorm,sau nu mai vorbi .

 7. O sa fac si eu dar se vede ca uleiul e din floarea soarelui nu de masline

 8. Cel mai frumos mod de prezentare…. Felicitari… Am sa incerc si eu aceasta reteta…

 9. Am făcut-o numai ca eu am pus un pic de apa. Aiesit super bună!

 10. Buna ziua, in primul rand imi place prezentarea vorbiti calm si explicati pe indelete ca sa priceapa toata lumea mie una imi place calmitatea cu care explicati mai bine asa decat cineva care turuie pe repede de nu intelegi nimic am o intrebare la cate grade si cat timp introduceti tava in cuptor? multumesc, sanatate, o zi buna si mult succes in activitate!

 11. pına face asta mıncare ıtı trece fomea ce enervant e 2 min o reteta a spuso la o ora :=)

 12. Rețetele prezentate toate sunt fff bune și gustoase( o parte am încercat) faptul ca lucrați atat de curat ,curățenia din Bucătărie contează fff mult astăzi când unii nu prea țin la curățenie .De altfel mănâncă la terase și am văzut la tv mizeria și lipsa de respect a celor care gătesc .(ex:ciorba servita din chiuveta) in aceasta vara la mare .Dar familia mea va felicită și va urmărim când avem timp s-au dorim ceva nou .Multumim .

 13. cu plăcere doamnă și să ne mai încântați cu diferite rețete dar cu vorbă mai puțină prezentați rețetă .ingredientele și-i noi vedem modul de preparare . mulțumim

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5