Carnati de cartofi, incredibil de gustosi, putem gasi in tarile slave : Cehia, Polonia, Lituania, Ucraina, chiar si la restaurantele de lux, pentru ca sunt incredibil de …
Citeste mai mult pe pagina autorului
Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.
Category:
Tot carne conțin. Ma si miram eu
Nu ați pus oua.. sau nu se.pune.
Buni si gustosi
De post nu se pot….????
Buna ziua. imi place tare mult aceasta reteta, la fel ca toate celelalte. Am o intrebare: de ce nu se umplu matele cu masina de carne la care sa se adauge acel stutz., ci cu mana ? Va multumesc.
Aaaaa
Nu mai pot. Salivez de nu mai pot!!!!! 🤪😛
F faini
De cind am descoperit aceasta reteta (2019) numai asa ii prepar sunt deliciosi . Multumesc , esti minunata te respect .☺
când am văzut titlul m-am gandit la o struțo cămilă sau altfel spus: la friptură de fasole – am fost si eu student si mancam sandwich studentesc: 2 felii de paine și la mijloc o altă felie de pâine…
După cum arată sunt delicioși mai bine ati schimba titlul cu Cârnați preghezi sau lituanieni etc
Super !!!!!
Ați folosit pulpa de porc nu jambon!Jambonul este pulpa de porc afumata,este un produs!
Wow Nou💥😋 minunată rețetă mulțumesc 👍
Saru'mana de reteta!!! Deja nu mai pot de pofta si abia astept sa ii incerc !!!Sanatate multa si retete delicioase!!!💐😍😘❤
Multumim frumos ! :))
Felicitări arată foarte bine
F.tare bravo,o sa fac si eu ,mulțumesc
Neapărat trebuie 9 căţei de usturoi dacă pun 4 sau 5 are ceva? 😉
O intrebare va rog, dar pot să-i fac și fără carne? Multumesc
Si eu vreau sa fac
chiar azi am facut reteta . sunt foarte buni . nota 10+
mama ne facea cind eram acasa la parinti , foarte gustosi acesti cirnati !
Brava doamna draga pt tot ce ne înveți.felicitări.as dori sa știu dacă pot sa umplu cârnați cun masina de umplut?
Pregătim întâi carnea , astfel cartofii nu vor mai aștepta prea mult până vor fi încorporați. 🙂
Interesanta rețetă !
Multumim pentru reteta in loc de carne port putem filosu alta?de vita sau miel
Yam, yam !