Ingrediente
- 100 de grame de piept de pasare, sau partea superioara a pulpei
- aproximativ 15 boabe de struguri de culoare alba, decojiti, fara samburi
- 2 cartofi mici de culoare alba, taiati felii
- 1 buchetel de conopida, sau o bucata de dovlecel, sau o rosie decojita fara seminte
- 1 pahar cu apa
Indicatii
- Se taie carnita in bucatele mici, se amesteca cu celelalte ingrediente si se pun intr-o cratita pe aragaz
- Se lasa la foc mare pana ce carnea si cartoful a fiert
- Se reduce focul si se mai gatesc aproximativ 30 de minute
- Dupa ce fierbe carnita, si legumele, se pune tot amestecul intr-un blender, si se adauga un pic de apa, daca este necesar.
- Se amesteca la blender pana ce se obtine o pasta omogena
- Se lasa la racit si se serveste bebelusului la cina
Dupa cum bine stiti preparatele din carne de pui sunt cele mai populare din lume, in comparatie cu alte tipuri de carne. Cumparata din surse de incredere si pregatita corespunzator, retetele cu carne de pui sunt foarte hranitoare si sanatoase pentru bebelusul tau. Carnea de pasare si alte tipuri de carne se introduc in alimentatia bebelusului, abia dupa ce s-a obisnuit cu legumele si fructele, de obicei dupa 7 luni. Speram sa va fie de folos aceasta Reteta Carnita de pasare cu legume.