Ceva Gustos

Reteta de carnita de pasare cu legume si struguri, pentru diversificarea de dupa 8 luni

Reteta adaugata de
40
Cook: 30 | Portii: 2

Reteta de carnita de pasare cu legume si struguri este recomandata  sa se introduca in alimentatia copilului, dupa ce acesta a asimilat deja legumele si carnita- de obicei la aproximativ 8 luni.

Ingrediente:

  • 100 gr de piept de pasare sau partea superioara a pulpei
  • 10 boabe de struguri de culoare alba, fara samburi si decojiti
  • 1 cartof mediu taiat felii;
  • 2-3 fasii de morcov
  • 1 bucata de dovlecel
  • un bulgaras de conopida
  • o rosie decojita fara semnite
  • 2-3 felii de ardei gras
  • un pahar cu apa de gatit

Mod de preparare:

  1. Se taie carnea in bucatele mici, se combina cu celelalte ingrediente si se pun intr-o tigaie mica pe aragaz, la foc mic.
  2. Se lasa la foc mare pana cand carnea de pui si cartoful s-au fiert, apoi se reduce focul si se mai gatesc inca 10-15 minute.
  3. Dupa ce carnita si legume s-au fiert, se pune amestecul intr-un blender, adaugand putina apa de gatit, daca este necesar si se poate servi.

 

Reteta de carnita de pasare cu legume si struguri  se serveste bebelusului la ora cinei si va constitui o masa destul de solida. Optional: puteti adauga crutoane de paine cu ulei de masline, facuta in casa, la cuptor. Iti urez succes in prepararea meniurilor pentru bebelusul tau!

 

bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5