Ceva Gustos

Reteta de ciorba de legume cu perisoare din carne de vita

Reteta adaugata de
1
Cook: 50 | Portii: 4

Reteta de ciorba de legume cu perisoare cu carne de vita  reprezinta o varianta de masa usor de preparat si delicioasa, continand nenumarate vitamine si minerale, atat de esentiale organismului unui bebelus.

Ingrediente:

  • 500 grame de apa
  • 200 grame de carne de vita pentru perisoare
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • o radacina de patrunjel
  • 1 ardei gras
  • o rosie
  • 2 linguri de orez
  • un ou
  • patrunjel
  • smantana
  • o lamaie

Mod de preparare

  1. Se pune apa la fiert
  2. Legumele se vor curata, spala si se vor toca dupa dimensiunea dorita
  3. Dupa ce ati tocat legumele le adaugati la fier in apa, impreuna.
  4. Intre timp pregatiti perisoarele amestecand carnea de vita cu oul si orezul.
  5. Spre finalul fierberei supei, adaugati perisoarele si mai lasati sa fiarba pana acestea se vor ridica deasupra.
  6. La final, serviti ciorba cu o lingura de smantana si presarati patrunjelul.

Reteta de ciorba de legume cu perisoare din carne de vita este foarte usor de preparat, usoara de digerat si contin putine calorii si este ideala pentru meniul copilului tau.

bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5