Ceva Gustos

Reteta de Macrou la gratar cu sos de usturoi

Reteta de Macrou la gratar cu sos de usturoi- un preparat absolut delicios. Sosul de usturoi si iaurt ii va da gust pestelui copt pe gratar, si asa vei reusi sa oferi celor dragi o cina speciala.

Ingrediente

  • 8 fileuri de macrou(sau orice alt peste preferati)
  • condimente pentru peste
  • suc de la 1 lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 250 g iaurt
  • folie de aluminiu

Mod de preparare:

  1. Fileurile de macrou se spala,si se absoarbe apa cu un servet, se condimenteaza cu condimentele de peste, sar si piper si se asezoneaza cu sucul de lamaie. Se lasa timp de 10 minute, pentru ca sucul de lamaie sa patrunda in carnea de peste.
  2. Fiecare fileu de peste se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu, se pun si cateva feliute de usturoi si de lamaie, se strange folia in jurul fileului si se pune pe gratar pt 15 minute.
  3. Intre timp,se piseaza cateii de usturoi, se adauga sare si ulei, se amesteca si se adauga trepatat iaurt, amestecandu-se bine pana obtineti un sos.
  4. In ultimele 5 minute,se poate despacheta putin folia pt ca pestele sa se rumeneasca usor,apoi se desprinde cu grija din folie si se serveste alaturi de sosul de iaurt si usturoi.

Reteta de Macrou la gratar cu sos de usturoi- Se serveste cald, alaturi de o mamaliguta moale. Va doresc retete reusite si pofta buna.[wpurp-searchable-recipe]Reteta de Macrou la gratar cu sos de usturoi – – – [/wpurp-searchable-recipe]

bestkids.ro nichiduta.ro
Category:

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5