Ceva Gustos

Reteta de Muschi de porc-specialitate spaniola

Reteta de Muschi de porc-specialitate spaniola- Carnea de porc este preparata dupa o reteta specific spaniola, care contine un sos de miere, otet si mustar.

Ingrediente:

  • 500 g file carne de porc(muschi)
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura miere
  • 3 linguri mustar
  •  1 lingurita miere
  • sare
  • piper
  • 4 dovlecei
  • salvie tocata marunt

Mod de preparare:

  1. Muschiul de porc se spala si se taie felii mai groase. Se amesteca 2 linguri de mustar cu sare, piper si miere. Se ung bine bucatile de carne cu sosul de mustar, se pune totul intr-un vas si se da la rece pentru o ora.
    3. Se scoate carnea din frigider si se pune la prajit in ulei încins, timp de 5 minute, la foc potrivit. Apoi, se aseaza intr-o tavă pentru fripturi, se stropeste cu otet , amestecat cu o lingura de mustar si se introduce in cuptor, pentru un sfert de ora.
    4. Intre timp, se curata si se spala dovleceii, apoi se taie felii pe lung. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pun pe gratarul incins, cate 2-3 minute pe fiecare parte.
    5. Feliile de dovlecel se aseaza pe o farfurie iar deasupra se pune carne cu sos si se decoreaza cu salvie tocata marunt.

Reteta de Muschi de porc-specialitate spaniola se poate servi alaturi deo salta de legume. Carnea va iesi frageda si suculenta iar sosul special ii va da savoare. Va doresc retete reusite si pofta buna![wpurp-searchable-recipe]Reteta de Muschi de porc-specialitate spaniola – – – [/wpurp-searchable-recipe]

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5