Ceva Gustos

Reteta de paste cu spanac si ricotta, la cuptor, dupa 11 luni

Reteta de paste cu spanac si ricotta este un preparat foarte bogat in calciu. Daca ricotta nu vi se pare o branza potrivita pentru copilul ta, poti folosi alt tip de branza, pe care o preferati. Rezultatul va fi la fel de gustos.

Ingrediente:

  • 50 grame paste integrale
  • 1 lingurita de ulei de masline
  • 1 cana de spanac
  • 1 galbenus
  • branza
  • coaja de lamaie
  • 50 grame de ricottta
  • patrunjel

Mod de preparare:

  1. Se fierbe apa si se adauga pastele( sevor fierbe dupa indicatiile de pe punga). Se scurg într-o strecuratoare.
  2. Intre timp, intr-o tigaie, se incalzeste uleiul de masline la foc mediu. Se adauga spanacul si se fierbe  aproximativ 2 minute. Se toaca apoi marunt.
  3. Se transfera spanacul intr-un castron si se amesteca cu galbenusul, ricotta sau oricare branza aleasa si coaja de lamaie. Se adauga pastele si se amesteca, apoi se presara patrunjle tocat foarte marunt.
  4. Preparatul obtinut se pune apoi intr-o tava neaderenta si se pune la cuptor pana se rumeneste.
Foarte usor de preparat si foarte gustos. Paste cu spanac si ricotta, o reteta numai buna pentru micii mancaciosi. Va doresc retete reusitesi pofta buna!

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5