Ceva Gustos

Reteta de Pilaf cu Piept de Pui si Ciuperci

Reteta adaugata de



Cum se prepara Pilaf cu Piept de Pui si Ciuperci Reteta detaliata: http://www.gatesteusor.ro/pilaf-cu-pui-si-ciuperci/ O reteta simpla si gustoasa! Pentru alte …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

40 Reviews

  1. Am făcut si I-am aruncat, irse prea dulce de la ceapă si morcov. ….deci nu este bun de nimic

  2. Aceeasi rețetă merge bine si cu pulpe de pui demodate iar după ce se prajesc legumele cu orezul se stinge cu vrun pahar de vin alb. LA sfîrsit inainte de a adăuga patrunjelul topiti un cub de unt amestecînd bine. Asa fac eu. Succes.

  3. Da' orezul se pune nefiert in oala cu legumele calite?? Adica asa cum il scoti din punga sau era dinainte putin fiert? Cand il puneti in oala pare fiert deja.. 🤔🤨

  4. Eu sunt incepatoare si m-ar fi ajutat foarte mult cantitatile si masurile. De exemplu cat sa stea orezul in apa la inmuiat, cat sta puiul la fiert – ca sa imi calculez timpul pentru alte treburi prin casa, daca pot folosi un alt ingredient, de exemplu in locul apei in care a fiert pieptul sau daca pot folosi si pulpe nu doar piept etc. Detaliile acestea fac diferenta intre bloggerii de cooking. Mult succes mai departe.

  5. Bună Camelia, dacă pun ciuperci proaspete trebuie fiert pilaful mai mult? Mersi.

  6. Nu stiu cat este de "toanta".Stiu insa ca nu esti obligat /obligata sa urmaresti postarile sale. Ca este sau nu frumoasa…nu ma pronunt pt.ca frumusetea este relativa.Sti(daca sti ) de gustibius…..Dar am fos educata….. despre aspectul fizic,defectiunile fizice s.a.m.d. nu se discuta,nu se fac comentarii.De,m-au educat rau parintii.Seare ca m-au educat "rau"

  7. super bucatâreasâ , bravo. Nu mai privesc alte rețete în afara , doar Gatește ușor.ro

  8. sunteți valoroasâ , sâ aveți emisiuni cât mai multe. pa , pa.

  9. foarte bunâ rețeta dv.și bucâtâreasa foarte priceputâ. Trebuie sâ înțelegeți câ omul farâ dușmani nu are vsloare. Invidioșii au fost din'nainte de HRISTOS. Suces.

  10. DOMNISOARA ÎNCEARCĂ SĂ FOLOSESTI PARTEA MAI DIN SPATE A CUTITULUI AȘA ARE EFICIIENTA MAI MARE ( PUTEREA MAI MAPRE O ARE INSPRE MINER ). SUCCES.

  11. imi plac retetele tale am si eu o intrebare ai diploma de bucatar sau iti place sa gatesti si mie imi place sa gatesc orice reteta ma fascineaza retetele si bucataria orientala esti frumoasa de ce nu folosesti sos de soia este un condiment super pt orice preparat si ii da o aroma specifica

  12. Buna Camelia
    am si eu o intrebare : de ce ai inlaturat pielea de pe pui ? Asa trebuie sau asta e preferential ? Multumesc

  13. foarte bun ..exact acum am băgat în cuptor și după 10 min îl iau..Mersi 🙂 e super reteta

  14. reteta ca reteta, dar ma tot intreb cine a fost asa de inspirat sa compuna o astfel de piesa muzicala?

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5