Cum se prepara Pilaf cu Piept de Pui si Ciuperci Reteta detaliata: http://www.gatesteusor.ro/pilaf-cu-pui-si-ciuperci/ O reteta simpla si gustoasa! Pentru alte …
Citeste mai mult pe pagina autorului
Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.
Category:
Cutit pt legume e unu si cutit pt carne e altu….is cult of
Delicios!
Am făcut si I-am aruncat, irse prea dulce de la ceapă si morcov. ….deci nu este bun de nimic
ăla-i terci,nu pilaf!
Eu am folosit antebratu de pui 😉 glumesc,Foarte frumos ex…
DEZOSATE.
Aceeasi rețetă merge bine si cu pulpe de pui demodate iar după ce se prajesc legumele cu orezul se stinge cu vrun pahar de vin alb. LA sfîrsit inainte de a adăuga patrunjelul topiti un cub de unt amestecînd bine. Asa fac eu. Succes.
Da' orezul se pune nefiert in oala cu legumele calite?? Adica asa cum il scoti din punga sau era dinainte putin fiert? Cand il puneti in oala pare fiert deja.. 🤔🤨
Esti minunată multumesc pentru retete
Multumesc!
Camelia când gătim împreună un pilaf?
Eu sunt incepatoare si m-ar fi ajutat foarte mult cantitatile si masurile. De exemplu cat sa stea orezul in apa la inmuiat, cat sta puiul la fiert – ca sa imi calculez timpul pentru alte treburi prin casa, daca pot folosi un alt ingredient, de exemplu in locul apei in care a fiert pieptul sau daca pot folosi si pulpe nu doar piept etc. Detaliile acestea fac diferenta intre bloggerii de cooking. Mult succes mai departe.
Bună Camelia, dacă pun ciuperci proaspete trebuie fiert pilaful mai mult? Mersi.
j
am si eu o intrebare merge si cu orez basmati??
Ff bun! 😘😘😘
Nu stiu cat este de "toanta".Stiu insa ca nu esti obligat /obligata sa urmaresti postarile sale. Ca este sau nu frumoasa…nu ma pronunt pt.ca frumusetea este relativa.Sti(daca sti ) de gustibius…..Dar am fos educata….. despre aspectul fizic,defectiunile fizice s.a.m.d. nu se discuta,nu se fac comentarii.De,m-au educat rau parintii.Seare ca m-au educat "rau"
arata suuuuper
Buna ziua! Trebuie pus neaparat la cuptor? :3
super bucatâreasâ , bravo. Nu mai privesc alte rețete în afara , doar Gatește ușor.ro
sunteți valoroasâ , sâ aveți emisiuni cât mai multe. pa , pa.
foarte bunâ rețeta dv.și bucâtâreasa foarte priceputâ. Trebuie sâ înțelegeți câ omul farâ dușmani nu are vsloare. Invidioșii au fost din'nainte de HRISTOS. Suces.
ești chiar drâguțâ
pa , pa și mulțumim pt rețetâ
DOMNISOARA ÎNCEARCĂ SĂ FOLOSESTI PARTEA MAI DIN SPATE A CUTITULUI AȘA ARE EFICIIENTA MAI MARE ( PUTEREA MAI MAPRE O ARE INSPRE MINER ). SUCCES.
la cuptor…cate grade??
imi plac retetele tale am si eu o intrebare ai diploma de bucatar sau iti place sa gatesti si mie imi place sa gatesc orice reteta ma fascineaza retetele si bucataria orientala esti frumoasa de ce nu folosesti sos de soia este un condiment super pt orice preparat si ii da o aroma specifica
daca dam morcovul printro razatoare are ceva .multumesc
Camila tu mananci din ce gatesti esti prea slaba pentru o bucatareasa
Buna Camelia
am si eu o intrebare : de ce ai inlaturat pielea de pe pui ? Asa trebuie sau asta e preferential ? Multumesc
oau ce desteapta esti
pot sa dau morcovul pe razatoare ?
cu ciuperci proaspete functioneaza?
foarte bun ..exact acum am băgat în cuptor și după 10 min îl iau..Mersi 🙂 e super reteta
nare forta
une ori vorbești mai repede
Pe bune?
ce fel de orez este?
Patrunjelul cand se pune? 🙂
reteta ca reteta, dar ma tot intreb cine a fost asa de inspirat sa compuna o astfel de piesa muzicala?