Ceva Gustos

Reteta de post: Supă cu găluște

Ana
Reteta adaugata de
40
Prep: 15 | Cook: 25

Reteta de post supa cu galuste se face simplu si rapid, rezultatul fiind unul  foarte gustos. Cu siguranta consistenta si gustul difera fata de cele cu carne, insa asta nu le face mai putin gustose, ci doar un pic „altfel”.

Ingrediente

  • 1 legătură pătrunjel
  • sare, boia și piper, după gust
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1păstârnac
  • 1 țelină
  • pentru găluște: 4 linguri de făină, 4 linguri de griș, 1 lingură amidon, 1 ceapă tocată mărunt

INDICATII

  1. Taie marunt telina, pastarnacul morcovul, ceapa. Asezoneaza cu piper, sare , boia, si lasa-le un pic la calit intr-o oala inalta, pana se inmoaie
  2. Pune  doi litri de apa, si lasa la fiert timp de 10-15 minute
  3. Pana fierb, te poti ocupa de galuste. Combina faina cu amidon, gris, si ceapa tocata marunt de tot,  pana vei obtine o pasta omogena
  4. Dupa ce obtii aceasta pasta omogona, incepe sa formezi galustele cu lingura, pune-le imediat la fiert, in oala.( In cazul in care nu faci asta si vei lasa compozitia pentru galuste sa stea, vor iesi tari)
  5. Se lasa la fiert 10-15 minute, apoi se opreste focul.
  6. Pune deasupra patrunjel tocat, pune capacul si lasa sa mai stea 5 minute.

Speram sa va iasa, si sa va placa aceasta Reteta de post .  Pofta Buna!

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5