Ceva Gustos

Reteta de pui thailandez cu fulgi de cocos

Reteta adaugata de
Cook: 60 | Portii: 5
Reteta de pui thailandez cu fulgi de cocos este la fel de delicioasa precum suna titlul ei. Poate vei avea impresia ca este o reteta complicata, insa iti spun ca este defapt o reteta care se face rapid si nu este nici costisitoare. Merita sa o incerci!
Ingrediente:
  • 1 dovleac placintar
  • 1 vanata mare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • 4 linguri de pesmet
  • 2 piepti de pui
  • 1 ou batut
  • 300 gr de rosii cherry
  • 2 linguri pasta de rosii
  • cateva frunze de coriandru tocate
  • felii de lamaie, pentru servit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Incinge cuptorul la 200 grade
  2. Intr-o tava incapatoare aseaza intr-un singur strat dovleacul si vanata taiate cubulete,amestecate cu uleiul de masline, sare si piper. Se vor pune la cuptor 30 de minute.
  3. Intr-un bol amesteca fulgii de cocos cu pesmetul si sare. Trece puiul prin oul batut iar apoi prin pesmet si fulgii de cocos.
  4.  Dupa ce legumele s-au gatit, adauga pasta de rosii pesteele si amesteca bine.
  5. Aseaza bucatile de pui deasupra si pune totul la cuptor pentru inca 25 de minute
  6. La final presara coriandrul si serveste preparatul cu felii de lamaie.

Reteta de pui thailandez va fi o reusita pentru tine si vei reusi sa ii surprinzi pe toti membrii familiei tale. Incearc-o si ai curajul sa experimentezi si gusturi noi. Va doresc pofta buna!

bestkids.ro nichiduta.ro
Category:

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5