Reteta face parte din programul de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications …
Citeste mai mult pe pagina autorului
Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.
Category:
Mămăliga se taie cu ață
Cum poti manda treaba asta ? / normal se procedeaza lafel doar ca se punte intro cratita toate crude si se da la cuptor / ceea ce ati ai facut dumneata este aproape imposibil de servit deoarece cand urmeaza a fi taiata se va farama si totul va fi un terci / daca le puneati toatepeun platou era unfel de aperitiv taranesc . DISLIKE
Nu se prepară asa ,si ai uitat sa spui ca se serveste cu iaurt .paturi ;se face o mămăligă separat se prajeste cârnați cu sunculita 4-6 minute in tigaie ( sau ceaon), se scoate intr-un castron . Intrun lighean de tablă sau cratiță se pune un rând de mămăligă cu o lingura peste se pune un pic de grăsime din tigaie se întinde peste toata mămăligă după care se pune o lingura de cârnați cu sunca si se întinde peste tot presarati brânză pe toată suprafața se repetă procedeul de 4
5 ori vedeti sa vă rămână ca de 1 deget pana la margine .apoi după ce ati terminat se da la cuptor 1015 minute se serveste cald cu o cană de iaurt .Mamaliga nu se taie cu cutitul.
Bai frate , panarama asta a terminat-o cu Playboy si s- a apucat de bucatarit , peste ordinar !
Retete care te imbolnavesc de cancer. si ce sa mai zic de colesterol si de eurile din carnati.
Amestecurile acestea nu sunt deloc bune pt. organism.
Fara suparare.
Fara suparare ..traditional !?..si folosim malai unguresc si carnati din comert ?