Ceva Gustos

Reteta din Ardeal: Paturi (Traditii Culinare Romanesti)



Reteta face parte din programul de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications …

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

7 Reviews

  1. Cum poti manda treaba asta ? / normal se procedeaza lafel doar ca se punte intro cratita toate crude si se da la cuptor / ceea ce ati ai facut dumneata este aproape imposibil de servit deoarece cand urmeaza a fi taiata se va farama si totul va fi un terci / daca le puneati toatepeun platou era unfel de aperitiv taranesc . DISLIKE

  2. Nu se prepară asa ,si ai uitat sa spui ca se serveste cu iaurt .paturi ;se face o mămăligă separat se prajeste cârnați cu sunculita 4-6 minute in tigaie ( sau ceaon), se scoate intr-un castron . Intrun lighean de tablă sau cratiță se pune un rând de mămăligă cu o lingura peste se pune un pic de grăsime din tigaie se întinde peste toata mămăligă după care se pune o lingura de cârnați cu sunca si se întinde peste tot presarati brânză pe toată suprafața se repetă procedeul de 4 5 ori vedeti sa vă rămână ca de 1 deget pana la margine .apoi după ce ati terminat se da la cuptor 10 15 minute se serveste cald cu o cană de iaurt .

  3. Bai frate , panarama asta a terminat-o cu Playboy si s- a apucat de bucatarit , peste ordinar !

  4. Retete care te imbolnavesc de cancer. si ce sa mai zic de colesterol si de eurile din carnati.
    Amestecurile acestea nu sunt deloc bune pt. organism.
    Fara suparare.

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5