Ceva Gustos

Reteta Diversificare Bebelusi de la 8 Luni: Supa crema de dovleac

Ana
Reteta adaugata de
45

Ingrediente

  • 1 morcov, 2 cartofi mari
  • 500 gr dovleac
  • 1 ardei kapia, 1 bucata mica de telina
  • 1 catel usturoi, 1 ceapa
  • 1 lingura de de radacina de ghimbir, curatat si taiat cubulet
  • 3 linguri de ulei de masline s-au sare, piper alb (optional)
  • coriandru verde s-au patrunjel
  • crutoane s-au miez de seminte de dovleac prajit

Indicatii

  1. Se curata legumele, si se pun la fiert in apa cat sa la acopere. Legumele se taie in bucati mici si se mai adauga o ceapa intreaga si o lingura de ghimbir
  2. Dupa ce au fiert, se indeparteaza ceapa, se adauga usturoiul pisat, ulei de masline , si se paseaza pana se obtine consistenta dorita.
  3. Supa se serveste fierbinte  cu smanatana sau cu crutoane rumenite. Deasupra se presara patrunjel verde. Pofta buna!

Varsta: 8 – 12 luni

bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5