Ceva Gustos

Reteta dovlecei pane

Reteta adaugata de



Un aperitiv usor de realizat.

Citeste mai mult pe pagina autorului

Nota: Toate drepturile acestui clip revin autorului care a creat materialul. Site-ul CevaGustos nu isi insuseste nici un drept din aceste videoclip-uri. CevaGustos doar preia aceste clip-uri le posteaza, fara a le altera forma initiala.

bestkids.ro nichiduta.ro

41 Reviews

  1. Foarte gustoși 😉am in cercat nu credeam că-mi ese dar V-am urmărit pas cu pas tot ce ați adăugat ☝️multumesc

  2. SUNT TAIATI PREA GROSI NU SE VOR PRAJI TREBUIE SUBTIRI CA SA IASà.

  3. Mi s-a paraut ca explicati foarte frumos si reteta e foarte buna…va multumesc mult i-am facut la fel ca dumneavoastra si au iesit foarte bine

  4. Mi-a placut, in mare! Insa ceea ce nu mi-a placut este ca nu ai aratat tot video! Daca tot ai dat detalii la inceput si ai aratat, cum se taie, cum se face… lasa si fetele astea tinere sa vada, cum se intorc, cum se pun pe un servetel.. cum se trec prin compozitie, apoi cum se pun in tigaie, nu..". ii dam prin faina facem compozitia cu ou si sunt gata.. "

  5. Foarte frumos! Felicitări..Si ăștia cu comentarii stupide, fiecare gătește cum vrea!!!! Dacă tot comentați sa va faceti voi un canal de youtube si sa găsiți..respect pentru doamna!

  6. Nu vad sensul sa pui faina si apa in ou, poti da foarte simplu dovlecelul prin ou bătut si apoi prin faina si gata

  7. DOINà NU se taie asa grosi ca ii mananci cruzi se taie foarte subtiri altfel se mananca necopti.

  8. Foarte frumos si pe intelesul tuturor ati explicat,asa ii prepar si eu,doar ca ii tau un pic mai subtiri sau de multe ori nu-i mai tau rondele ci pe lung.

  9. Foarte bine arată și foarte frumos Explicați Vă mulțumim mult Sărut mâna voi face și eu zilele astea Doamne ajută Să aveți o zi binecuvântată

  10. Cum sa i prajasca atunci, daca sunt plini de ulei?
    In apa?
    Pune i pe un servetel si astfel se mai duce din grasime!
    Toti va pricepeti de minune, cand altii gatesc!
    Ce mancati prin restaurante, vedeti cum se gateste acolo?
    Dar de, ati mancat la restaurat si va faliti cu asta!
    Doamna este minunata!
    O urmaresc cu interes

  11. M am intrebat de multe ori…daca dvs.sunteti ruda cu Jamila..vad ca sinteyi stingace ca si ea

  12. Nu vreau sa fiu rautacios, dar.. a durat extrem de mult videoul… putea sa fie editat mai bine, in 3 minute se rezolva problema, instrument ca instrument dar mai presus de asta platingul este excelent, rosia aia distrusa si nemaiputand fi savurata (ca orice rosie lasata sa ia oxigen 10 min+) si castravetele ala infipt in ea (ca orice castravete, trebuie înfipt in ceva) imi lasa pur si simplu cura apa…

    Una peste alta… sar'na si bucurativa de viata cum puteti… chiar si printr-o reteta si un vide nereusite…

  13. Sunt tăiați mult prea gros și nu se vor prăji decât la suprafața ! Sunt înnebunită după dovlecei pane și ii fac săptămânal deci știu despre ce vorbesc !

  14. DE CEVA TIMP STAU SI MĂ UIT LA TOT FELUL DE GUGUSTUCI (ȘEFI BUCĂTARI) CUM SE DAU EI MARI CU TOT FELUL DE EXPLICAȚII CĂ TREBUIE AȘA CĂ E BINE AȘA. EU GĂTESC FOARTE RAR DE NEVOIE DAR CÎND MĂ APUC O FAC CU DRAG ȘI PENTRU CEI CU CARE UREAZĂ SĂ IAU MASA (ȚINÎND CONT DE GUSTURILE FIECARUIA). DACĂ CEI CU CARE AM SERVIT MICUL DEJUN , PRÎNZUL S-AU CINA AU FOST MULȚUMIȚI ȘI CU AM STRÎNS UN GRAM DE FERICIRE. ACEST LUCRU L-AM ÎNVĂTAT DE LA BUNICA CARE ZILNIC PREGĂTEA MASA PENTRU 300 – 400 DE PERSOANE. FEMEIE CARE A CRESCUT 8 COPIII , 69 DE NEPOȚI, 102 STRANEPOTI MAREA MAJORITATE ADICĂ 75 % DINTRE EI LUCRÎND ÎN ALIMENTAȚIE. CE VREAU EU SĂ VĂ SPUN E CĂ FIECARE PERSOANĂ ARE GUSTUL SĂU ȘI CULTURA SĂ ALIMENTARĂ NU AI SĂ POȚI SĂ ÎI FACI PE TOȚI SĂTUI S-AU FERICIȚI. (EXEMPLU : TATA ERA DE LÎNGĂ RENUMITA STAȚIUNE AMARA SI MÎNCA FOARTE, FOARTE SĂRAT ASTFEL PENTRU EL MAMA FĂCEA MÎNCARE SEPARAT) PS. : NU EDUC PE NIMENI NU DORESC SĂ ÎNJUR PE NIMENI DAR PREA MULTĂ PUBLICITATE FALSĂ LA BUCĂTARI DE BUCĂTARI.

  15. Doamne cata lume rea. Tot timpul trebuie sa comentați, sa criticați. Voi sunteți mai deștepți, le faceți pe toate bine. Si poate multi dintre voi nici nu știți sa gătiți, dar trebuie ca criticați, sa ieșiți si voi in evidenta cu ceva. Ba ca este prea mult ulei, ba ca nu știe cum se numește "ustensila " de curățat, ba ca de ce pune de doua ori faina…..uite pentru ca așa vrea ea, care este problema voastră???

  16. Ce tot comentati, fiecare face cum stie, cate bucatarii atatea retete si inca ceva, tantii nu e asa scolata ca si voi tinerii, mie imi place

  17. Ceea ce folosești la curățatul "bostanilor " dovleceilor este o ustensila de bucatarie nu "un instrument" !!!

  18. o simpla intrebare .pentru ce mai dam dovlegei prin făină dacă in ouă punem apa si făină ??si deaja am făcut compozitia ( parerea mea bucătăreaso ai greSit reteta ,nu vad rostul sa mai dau dovlegi prin făină ,avand deaja compozitia facuta ) parerea mea !

  19. Pentru a scapa de mulțimea de rondele, va recomand sa-i taiați pe lungime. Aveți mai mult spor la prajit. Daca sunt prea lungi taiați dovlecelul in doua.

  20. Ce este acela ecces de ulei? Poate exces de ulei!😅😅😅

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5