Ceva Gustos

Reteta Fulgi de ovăz cu măr şi scorţişoară

Dupa cum bine stiti, fulgi de ovaz sunt bogati in substante nutritive si fibre sanatoase. Daca le combinati cu fructe puteti obtine un mic dejun delicios pentru bebelusul dumneavostra. De aceea in cele ce urmeaza o sa va prezentam o reteta de Fulgi de ovăz cu măr şi scorţişoară.

Ingrediente

  • 1 mar dulce
  • un sfert de lingurita de scortisoara
  • 100 de grame fulgi de ovaz traditionali

Indicatii

  1. Se curata marul si se da pe razatoarea mare
  2. Se fierbe intr-o cratita 500 ml de apa
  3. Se adauga marul ras, fulgi de ovaz si scortisoara
  4. Se lasa la fiert, la foc mediu, pana fulgi incep sa se umfle, timp de 5 minute
  5. Se ia cratita de pe foc, se mai lasa pana se fac cremosi si grosi, circa 10 minute.
  6. Se adauga apoi suficienta apa sau lapte, pana se ajunge la consistenta potrivita
  7. Se lasa la racit

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5