Ceva Gustos

Reteta pentru Baghete de pui, la cuptor

Reteta pentru Baghete de pui, la cuptor -piept de pui cu o crusta extrem de aromata si delicoasa. Fara gluten si automat mai sanatoase, pentru ca se fac la cuptor si nu se prajesc.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ou
  • 1 lingura lapte
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline
  • 25 gr faina
  • 25 gr seminte de susan
  • 25 gr mac
  • jumatate lingurita boia dulce
  • jumatate lingurita usturoi granulat
  • o lingurita fulgi de porumb, macinati
  • jumatate lingurita frunze de rozmarin tocate marunt
  • jumatate lingurita de oregano
  • bete de frigarui

Modde preparare:

  1. Se taie pieptul de pui in fasii groase cat degetul.
  2. Intr-un bol se bate bine oul cu laptele si sare.
  3. Intr-un alt bol se amesteca toate ingredientele pentru crusta, inclusiv faina.
  4. Se trec fasille de pui prin ou si se infing pe un bat de frigarui, apoi se trec si prin amestecul de crusta.
    Se aseaza la distanta unele de altele in tava cuptorului cu hartie de copt. Se stropeste fiecare fasie cu putin ulei de masline..
  5. Se dau la cuptor la 180C pentru 30 minute (pana sunt placut rumene). Se intorc la mijlocul timpului de coacere.

Reteta pentru Baghete de pui, la cuptor se serveste cu sos de rosii sau cu maioneza, ori simple. Va doresc retete reusite si pofta buna![wpurp-searchable-recipe]Reteta pentru Baghete de pui, la cuptor – – – [/wpurp-searchable-recipe]

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5