Ceva Gustos

Reteta pentru Branzeturi cu legume, la cuptor

Reteta pentru Branzeturi cu legume, la cuptor- aceasta reteta poate fi considerata un aperitiv cald. Se poate servi, direct din formele in care au fost gatite, alaturi de cateva bruschette, celor dragi si fara prea mult efort ai obtinut un aperitiv, mai special!

Ingrediente:

  • 1 rosie mare bine coapta
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • cateva bughetele de broccolli(fiert putin)
  • 50 gr cascaval gouda
  • 100 gr branza feta
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • praf de chili( sau il puteti inlocui cu paprika dulce, daca nu preferati gustul iute)
  • 1 lingura ulei masline

Mod de preparare:

  1. Opariti rosia 1 pentru 1 minut in apa fierbine pentru a putea fi decojita, apoi taiati-o cubulete. Taiati ardeiul si dovlecelul felii subtirele. Taiati si branzaturile felii.
  2. In forme mici, rotunde, asezati jumatate din cubuletele de rosie. Presarati deasupra jumatate din felioarele de ardei, cele de dovlecel si 1-2 buchetele de borccolli.Presarati putin oregano, busuioc si patrunjel. Asezati apoi un strat de branzeturi deasupra. Stropiti cu ulei.
  3. Acoperiti formele cu folie de aluminiu si dati la cuptor la 180C pentru 20 minute. Luati folia si mai lasati la cuptor inca 10 minute.

Reteta pentru Branzeturi cu legume, la cuptor se  serveste imediat cu paine proaspata, crocanta si cu felii de rosii. Este o reteta extraordinar de gustoasa. Va doresc pofta buna![wpurp-searchable-recipe]Reteta pentru Branzeturi cu legume, la cuptor – – – [/wpurp-searchable-recipe]

bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5