Ceva Gustos

Reteta pentru Bulgarasi cu cartofi si branzica de vacuta, pentru copii de peste 1 an

Reteta pentru Bulgarasi cu cartofi si branzica de vacuta va fi pe placul celui mic, mai ales pentru ca sunt foarte usor de manuit, sunt foarte moi si bineinteles super deliciosi. Iata cat de usor se fac:

Ingrediente:

  • 120 g branza de vaci
  • 2-3 cartofi
  • 30 g faina
  • 1  ou
  • 2 linguri de unt
  • 50 ml lapte
  • parmezan dat prin razatoare
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare:

  1. Curata, spala si fierbe cartofii, iar cand s-au racit, da-i prin masina de tocat.
  2. Peste cartofi, adauga branza de vaci, galbenusul de la ou, putina sare sipatrunjel tocat marunt si amesteca bine.
  3. Intr-un alt vas, fierbe laptele, adauga faina si amesteca usor, pana cand obtii un aluat legat, pe care il adaugi peste amestecul din branza si cartofi, alaturi de albusul batut bine.
  4. Din acest aluat modelezi bulgarasi de dimensiuni nu foarte mari pentru a se coace mai usor si in interior,trecei prin putin parmezan si aseazai intr-o tava unsa cu unt.
  5. Pune tava in cuptor si lasa la copt pentru aproximativ 10 minute, la 180 grade.

Reteta pentru Bulgarasi cu cartofi si branzica de vacuta se poate adapta si pentru piticii de sun 1 an, eliminand sarea si albusul de ou.Va doresc retete reusite si pofta buna![wpurp-searchable-recipe]Reteta pentru Bulgarasi cu cartofi si branzica de vacuta, pentru copii de peste 1 an – – – [/wpurp-searchable-recipe]

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5