Ceva Gustos

Reteta pentru Cannelloni cu carne de vita si sos bechamel

Reteta pentru Cannelloni cu carne de vita si sos bechamel – reteta delicioasa si simpla, ce are in compozitie paste si carne tocata, si este un preparat cu specific italienesc. Timpul de preparare este ceav mai mare , insa se merita fiecare minut petrecut pentru prepararea retetei.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vita tocata
  •  300 g cannelloni
  •  1 ceapa mare tocata marunt
  •  6 catei de usturoi tocati
  •  1 lingurita zahar
  •  1 kg sos marinara
Pentru sosul bechamel:
  •  500 ml lapte
  •  50 gr unt
  •  50 gr faina
  •  140 gr cașcaval afumat
  •  150 gr parmezan
  •  oregano
  • sare si piper dupa gust

Mod de poreparare:

  1. Intr-o tigaie aăleste usturoiul cu ceapa. Adauga carnea de vita si mai lasa pe foc aproximativ 10 minute. Adaugă jumatate din cantitatea de sos marinara(sos de rosii cu, busuioc, usturoi, oregano, ardei iute,uleide masline, sare si piper) si zaharul. Lasa la foc mic cam 20 de minute.
  2. Intre timp, prepara sosul bechemel topind untul la foc mic. Adaugă faina, amesteca bine sa nu se formeze cocoloase. Adauga laptele, treptat si amesteca continuu  timp de 2 minute. Da de pe foc, adauga cascavalul afumat ras, oregano, sare si piper. Amesteca bine si lasa sosul acoperit, in tigaie.
  3. Toarna restul din sosul marinar  pe fundul unei tavi neaderente.Umple fiecare cannelloni  cu carnea tocata, si aseaza-le in tava. Toarna sosul alb pe deasupra si presara parmezanul.
  4. Pune tava in cuptorul preîncalzit timp de 40 de minute.

Reteta pentru  Cannelloni cu carne de vita si sos bechamel este o reteta care te poate ajuta sa te reinventezi un pic in bucatarie, si sa oferi familiei tale si alt fel de preparate decat cele obisnuite. Va doresc retete reusite si pofta buna.

Category:

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5