Ceva Gustos

Reteta pentru Cascaval pane

Reteta pentru Cascaval pane este simpla si pentruprepararea ei ai nevoie de foarte putine ingrediente. Secretul consta in stratul de pesmet. Acesta trebuie sa fie cat mai gros, pentru a evita ca, cascavalul topit sa se imprastie in tigaie.

nichiduta.ro%20

 

Ingrediente:

  • 500 grame cascaval
  • 3 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Taiem felii de cascaval mai groase. Batem ouale cu untel si le condimentam c= cu sare si piper dupa gust. In 2 farfurii adaugam faina si pesmetul. Feliile de cascaval le trecem prin faina, oul batut, pesmet si repetam. Acoperim bine cascavalul cu acest mix, astfel incat compozitia sa nu curga de pe feliile de cascaval. Se prajesc in ulei fierbinte pana se rumeste frumos pe ambele parti.
  2. Dupa ce se prajesc se absoarbe uleiul in exces, cu ajutorul servetelelor de hartie.

Reteta pentru Cascaval pane -gustoase si simple. Se pot servi simple sau alaturi de cartofi prajiti sau de o salata de legume. Calde sunt cele mai bune, insa pot fi ervite si dupa ce s-auracit. Va doresc retete reusite si pofta buna.

bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5