Ceva Gustos

Reteta pentru Ciuperci umplute cu branza de burduf

Reteta pentru Ciuperci umplute cu branza de burduf- Foarte simple de preparat si foarte gustoase! La cuptor sau la gratar alaturi de o friptura suculenta sau  cu un simplu pahar de vin alb-sec, vor fi delicioase.

Ingrediente:

  • 8 ciuperci mari
  • 6 cartofi taiati felii groase
  • branza burduf
  • 2 cepe
  • 2 rosii potrivite
  • ulei de măsline
  • patrunjel
  • rozmarin verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Ceapa se taie rondele si cartofii la fel. Se asezoneaza cu verdeata, sare si piper si putin ulei de masline. Se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru o ora, acoperite cu o folie de aluminiu care spre final se va scoate pentru ca legumele sa se rumeneasca.
  2. Ciupercile se spala bine, se usucacu prosoape de hartie, si se scot coditele. Nu se curata de coaja. Se stropesc cu ulei de masline si sare si se dau la cuptorul incins pentru 10 minute. Dupa aceste 10 minute se scot si se va umple cu branza de burduf amestecata cu patrunjel. Se mai dau la cuptor pentru inca 5 minute.

Reteta de ciuperci umplute se serveste alaturi de cartofii rumeniti si ceapa si de o salata de castraveti cu rosii. Sau in varianta prezentata mai sus. Va doresc pofta buna.[wpurp-searchable-recipe]Reteta pentru Ciuperci umplute cu branza de burduf – – – [/wpurp-searchable-recipe]

bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5