Ceva Gustos

Reteta pentru dovlecei umpluti cu branzica, pentru bebelusii de peste 9 luni

Reteta adaugata de
40
Prep: 10 | Cook: 30 | Portii: 4

Reteta de dovlecei umpluti cu branzica se recomanda a se introduce in meniul bebelusului dupa varsta de 9 luni. Este o sursa importanta de nutrienti si bebelusul tu va fi incantat sa decopere gusturi noi.

Ingrediente:

  • 2 dovlecei sau 2 Zucchini
  • 100 grame branza proaspata de vaca
  • 1  galbenus de ou
  • 2 linguri fulgi de cascaval ras (de preferat cel pentru copii, fara sare)

Mod de preparare:

  1. Potriviti cuptorulcuptor la foc mediu (180 de grade) pentru a il preinclazi.
  2. Spalati bine dovleceii si  taiatii in doua pe lung si scobiti apoi miezul cu o lingurita.
  3. Miezul de la dovlecei se freaca bine la blender impreuna cu oul. Adaugati si branzica, insa de data aceasta amestecati manual cu o furculita.
  4. Cu compozitia obtinuta umpleti dovleceii si presarati deasupra cascavalul ras.
  5. Dovlecei se aseaza intr-o tava neaderenta si se dau la cuptor pana cand dovlelcelul devine moale si e copt.

Reteta de dovlecei umpluti cu branzica se poate servi la masa de pranz. Pntru ca dovlecelul sa se faca bine, recomand sa adaugati in tava putin apa, cat sa ajunga pana la jumatatea acestora. Va doresc retete reusite si pofta buna!

bestkids.ro nichiduta.ro

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5