Ceva Gustos

Reteta pentru Morcovi in sos de smantana, garnitura pentru cei mari, fel principal pentru cei mici de peste 10 luni

Reteta pentru Morcovi in sos de smantana, garnitura pentru cei mari, fel principal pentru cei mici de peste 10 luni. O reteta rapida pentru adulti, ce poate fi servita alaturi de carnea preferata si o gustare satioasa si plina de vitamine pentru masa de pranz a celor mici.

Ingrediente:

  • 5 morcovi potriviti(baby carrot, ar fi ideali)
  • 200 ml smantana
  • frunze de spanac
  • 2 linguri unt
  • zeama de lamaie
  • patrunjel
  • marar

Mod de preparare:

  1. Morcovii se curata de coaja se spala, apoi se taie in functie de forma dorita:rondele, fasii, cuburi. Se vor pune la fiert in apa exact cat sa ii acopere si se adauga si 2-3 linguri de zeama lamaie si frunzele de spanac. Lasati la fiert aproximativ 20 minute. Dupa fierbere, morcovii se vor scoate la scurs intr-o strecuratoare si lasati la racit.
  2. Intr-o tigaie  se pune untul la topit. Cand untul e topit de adauga morcovii si spanacul, apoi se stinge totul cu zeama de lamaie si smantana si se lasa la foc mic.
  3. La final se adauga verdeata tocata marunt.

Reteta pentru Morcovi in sos de smantana se serveste la rece.[wpurp-searchable-recipe]Reteta pentru Morcovi in sos de smantana, garnitura pentru cei mari, fel principal pentru cei mici de peste 10 luni – – – [/wpurp-searchable-recipe]

Ti-a placut reteta? Lasa un Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5