Reteta pentru Musaca cu conopida si sunca de pui este o reteta ce se prepara din putine ingrediente si care va fi pe placul tuturor. Iata reteta care te va face sa economisesti timp:
Ingrediente:
- 2 conopide
- 3 oua
- 400 g smantana
- 200 g sunca presata de pui
- 300 g branza telemea
- 10 g unt
Mod de preparare:
- Conopida se desface in buchetele mici si se spala. Se pune la fiert intr-un vas cu apa si sare.
- Conopida fiarta se aseaza intr-o tava unsa cu unt.
- Intr-un vas se bat cele 3 oua si se amesteca cu smantana.
- Se rade teemeaua, se taie sunca presata de pui (sau orice se prefera in locul acesteia) in feliute mici si subtiri. Se aseaza deasupra conopidei din tava, dupa care se toarna smantana pe deasupra. Apoi se mai presara putina branza rasa pentru o crusta frumosa.
- Se da la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute.
Reteta pentru Musaca cu conopida si sunca de pui- o idee geniala pentru masa de la pranz. Este delicioasa si se va manca cat ai zice “pui”. Va doresc retete reusite si pofta buna.
Category: